Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Zana 17:47, 21 lip 2016

Juzia ja też jeszcze planuję Zdecydowanie za dużo jest pięknych odmian.
Ale taką misz-maszową chcesz zrobić, czy jednak nieco bardziej uporządkowaną?

Kamila eee tam magia. Dzięki

Jazzy w tym typie i też fajny jest jeszcze Eskimo. I pstrokaty jest też Simon Louis Feres, ale ten chyba mniej mi się podoba. Carnival to bym nawet chciała mieć, ale na wysokim pniu to chyba ciężko go zdobyć.

Zoja a Ty masz tak blisko do mnie, musisz do mnie wpaść kideyś

Zana 17:55, 21 lip 2016

Iwonka ja Cię moją kompozycją liliowca to nie zainspiruję, bo sama mam zagwozdkę gdzie go przenieść (wyrzucić szkoda). Tam gdzie jest teraz to nijak nie pasuje (bo rośnie za żarówiastą różą). Miałam go stamtąd wysadzić, pytanie tylko gdzie. Na razie nie mam pomysłu i tak tam sobie tkwią razem żarówiasta róża i żółty liliowiec (na szczęście krótko kwitł)

Dominika ja swojego klona plus jeszcze Brilliantissimum zamawiałam na allegro. Jak przyszły i zobaczyłam te kikuty to chciałam wyrzucić. No ale zawiozłam na działkę, zostawiłam na zimę w donicach zadołowane. Jako, że wiosną ożyły to dałam im szansę. Wstawię Ci później fotkę co dostałam, na pewno mama nie dostała gorszego

Kasiu ależ proszę, cała przyjemność po mojej stronie. Zdjęcie mikołajka nie jest naturalne, takie trochę czary mary sobie aparatem zrobiłam. W rzeczywistości jest po prostu błękitny.
Zana 17:55, 21 lip 2016

A teraz spadam z pracy i lecę na zieleniak (oczywiście miałam przed urlopem nic już nie kupować). Tak oficjalnie to tylko po ziemię jadę.
AsiaK_Z 20:00, 21 lip 2016

No Aniu, kupiłaś tę ziemię, po którą jechałaś?
Zana 20:27, 21 lip 2016

Asia no i wyobraź sobie, że chyba jestem prawie jak rasowa ogrodniczka bo po godzinnej wizytacji zieleniaka stwierdziłam, że Nic Nie Ma. Tzn. były cisy bardzo ładne, ale na razie odpuszczam. Chciałam hortensje kupić, ale były takie jakieś marnawe krzaczki. No jednak nie mogłam wyjść bez jakiejś roślinki, więc kupiłam dwie rudbekie po dyszce. I zastanawiam się gdzie ja je posadzę, ale nie wiedzieć dlaczego do rudbekii mam jakiś irracjonalny sentyment i nigdy nie mogę przejść koło nich obojętnie. A te mają pomarańczowo bordowy kolor i są podwójnie płatkowane i są jak dla mnie śliczne. Tylko jedno ale jest, jak je skomponować? No to tym się pomartwię w przyszłym roku. Na razie gdzieś tam ulokuję

Ziemię też kupiłam
jolanka 22:55, 21 lip 2016

Anula, a gdzie byłaś? Potrzebuję białych jeżówek Kupiłam dzisiaj śmieszne "coś" : w doniczce z rózową jeżówką jest jeden kwiatek biały

A polowanie lubelskie udane Chodź
anbu 11:10, 22 lip 2016

Zatkało mnie z wrażenia Anulko
Zana napisał(a)

Klon Esk Sunset:

Konieczki 11:44, 22 lip 2016

Zana Ty jesteś fotografem? Już kupuje sobie sesję u Ciebie

Zdjęcia cudniaste
Zana 13:45, 22 lip 2016

Jolanka napisałam Ci priv.

Anusia odetkaj się, bo przecież na urlopik jedziesz

Konieczki nie jestem żadnym profesjonalnym fotografem lecz po prostu amatorem. Kup sobie porządny aparat zamiast sesji. Docelowo taniej wyjdzie
Zana 13:46, 22 lip 2016

Urywam się z pracy i lecę lokować moje zasoby z balkonowego centrum ogrodniczego