Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

kamila66 11:32, 06 sie 2016

Słoneczne fotki dziękuję
bacha2224 12:45, 07 sie 2016

cudowny ogród,a zdjęcia super.
BKosimkArt 21:51, 07 sie 2016

Fajny klonik zauważyłam na jednym zdjęciu, bardzo fotogeniczny
Zana 22:44, 08 sie 2016

Asiu z cudnego Nadmorskiego co prawda czekolada bardzo zdrowa jest, ale co byś nie musiała jej tyle wsuwać.... Kochana dziękuję Ci za tyyyyle ciepłych słów, nie wiem co napisać. Czytam Twój wpis i normalnie mnie zatyka. Ale zapewniam Cię, że rzeczywistość nie jest taka.
Roślinki nic specjalnego nie dostają. Zamiast żółciutkiego piachu dobrą ziemię z mączką bazaltową, a róże dodatkowo obornik. Nawet w tym roku oprócz wiosennej azofoski nic specjalnego nie dostały. Poza hortkami, które dostały co im się należy a i tak niektóre strajkują. Takie życie, ha, ha.

Ola/Babka czeeeeść!!! Miałaś przerwę, a teraz ja mam nawał nawałów i czasu brak. Ale w przelocie obejrzałam Twoje cudne zdjęcia. U mnie anabelki tez mają gałązki bez kwiatów, a jedna skąpo kwitnie.

Zoja nowy aparacik już mam, ale na razie to on mnie powalił, ha. Tak mnie oszukał na wyświetlaczu, że niech go licho weźmie. Wiem jakie parametry ustawiałam w starym aparacie i tak samo sobie ustawiłam w nowym, a on mi wyświetlał całkiem inaczej niż teoretycznie powinno być. Prawda dopiero na kompie wyszła na jaw. Muszę się teraz go nauczyć.

Iwonka nowy aparacik to Nikon, zresztą to już mój chyba czwarty tej marki. Jestem jej baaardzo wierna. Jeżówek nie mam za wiele, ale dla koloru polecam na pewno Secret Affair, śliczne są.

Aniu/Makao gdzieś tam w przelocie wpadłam do Ciebie
Zana 22:52, 08 sie 2016

Kamilka słoneczne żółtki to taka radość nadchodzącego weekendu

Bacha bardzo Ci dziękuję. Ogród jeszcze duuużo pracy wymaga, zdjęcia zdecydowanie lepiej mi wychodzą

Basiu ten klonik to pewnie Esk Sunset, mam jeszcze Brillantissimum, ale on rzadko jest na zdjęciach. Cieszę się, że nasionka dotarły. Oby się udało!
Gardener27 23:00, 08 sie 2016

Nikt z nas nie ma żadnych zastrzeżeń do zdjęć bo są rewelacyjne a tu czytam ze będą jeszcze lepsze
Muszę w końcu chyba przeznaczyć trochę oszczędności na jakiś porządny sprzęt bo wstyd robić takie zdjęcia jak ja
Twoje anebelki tak na baczność ładnie stoją Podpierasz je
Zana 23:03, 08 sie 2016

Wstawię kilka zaległych zdjęć z poprzedniego weekendu. Wczoraj wpadłam na działkę na chwilę i taka mnie refleksja naszła, że chyba jesień w tym roku wcześniej przyjdzie. Tak wszystko dziwnie smutno wyglądało, może te efekt pochmurnej pogody, ale jak tak sobie popatrzyłam na efekty moich poczynań to jakieś takie przygnębienie mnie ogarnęło.

Ale na razie trochę jeszcze radośniej, misz-masz pod perukowcem, jeżówki Green Jewel w roli głównej:

Zana 23:07, 08 sie 2016

Zana 23:13, 08 sie 2016

AsiaK_Z 23:14, 08 sie 2016

Cudnie