Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

kasja83 08:18, 09 sie 2016

Aniu kwitnienie u Ciebie na całego.Cudnie!
anbu 08:28, 09 sie 2016

Zana napisał(a)
Wczoraj wpadłam na działkę na chwilę i taka mnie refleksja naszła, że chyba jesień w tym roku wcześniej przyjdzie. Tak wszystko dziwnie smutno wyglądało, może te efekt pochmurnej pogody, ale jak tak sobie popatrzyłam na efekty moich poczynań to jakieś takie przygnębienie mnie ogarnęło.

Anulko ja też uważam, że już powolutku zmierzch lata Szybko teraz już zmierzch zapada, ech jakoś tak dziwnie .. tak jak piszesz ..
Zdjęcia śliczne ja zwykle
malgol 08:37, 09 sie 2016

Znowu zajrzałam popatrzeć na piękne zdjęcia I dołączam się do refleksji ,że jesień już tuz tuż U mnie niektóre rosliny pojedyncze listki już jesienne barwy przybierają no i ....zakwitły mimozy na polach
Pociesza mnie tylko myśl, że urlop mam przed sobą i na słońce jeszcze popatrzę
Ech, szkoda ,że lato u Nas trwa tak krótko
malgol 08:47, 09 sie 2016

Aniu, musze Ci się przyznać ,że zgapiłam od Ciebie tawułki Visin in red Dzisiaj przychodzą, hurra! Nie wiem do końca gdzie je posadze ,ale musiałam je mieć
Pszczelarnia 10:00, 09 sie 2016

Zana napisał(a)

Niesamowite kolory!
jazzy 10:05, 09 sie 2016

Nowy sprzęt do zdjęć? Tylko czy ja to zniesę?
Skoro już mam zawroty głowy i palpitacje serca jak oglądam Twoje fotki
Eh, litości to Ty nie masz dla nas
Buziaki zapracowana kobieto!
ZieloneWrota 11:00, 09 sie 2016

Podzielam zdanie jazzy, , pozdrawiam
Kawa 11:03, 09 sie 2016

dawno mnie tu nie było a tak pienie jest
Anda 17:35, 09 sie 2016

Pięknie masz, a Lavender Ice przecudowny Piękna floribunda, tylko szkoda, że nie pachnie. Już się zastanawiałam nad zakupem kolejnej donicy dla tej róży. Jednak bez zapachu... hmmm...
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Zana 17:37, 09 sie 2016

Iwonka przeniosłam się z tematem hostowo-liatrowym do Ciebie

Kasja no kwitnie na całego ten chaotyczny misz-masz. Mus to w przyszłym roku trochę uporządkować, bo pstrokacizna cyrkowa trochę się zrobiła. A teraz znowu mam fazę na stonowane rabaty. Kurcze, czy ja się w końcu zdecyduję co ja chcę - czy stonowanie czy kolorowo? Oto jest pytanie!

Ania/Anbu no właśnie, nawet jak słońce wychodzi to już jakoś inaczej świeci. A sierpień zapowiadają z kiepską pogodą.

Gosia jak Ci się tawułki podobają, to dobrze, że zgapiłaś. Wszyscy coś od siebie zgapiamy. Lato u nas zdecydowanie za krótkie, bardzo szybko mi ten sezon zleciał. Bo dla mnie to już można powiedzieć koniec sezonu, w niedzielę wyjeżdżamy na urlop i swój ogród zobaczę prawdopodobnie dopiero.... czwartego września w niedzielę!. To już będzie prawie smutek i nostalgia. Mam nadzieję, że wszystko jakoś przetrwa bez naszego nadzoru, tak więc mnie nawet cieszy, że sierpień ma być bez upałów.

Pszczółko przedpołudniem prawie pod słońce uchwycone