Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Zana 23:53, 09 sie 2016

Ale coś weselszego też się znajdzie. Jeżówki Glowing Dream

Zana 23:57, 09 sie 2016

I załapałam się na jedyny kwiatuszek Novalis, utaplała się bidulka trochę, aż się zawstydziła:

jazzy 00:00, 10 sie 2016

A jakiego sprzętu nabyłaś? Pokaaa
babka 00:42, 10 sie 2016

Mega fotki !! Śmiałek wymiata a Glowing Dream jednak ma moc Moje coś obżera niestety.
Śpieszę Ci powiedzieć, że kocham Giardinę
Pozdrawiam i udanego urlopowania Ci życzę
Zana 07:19, 10 sie 2016

Nabyłam Nikona D7200. Powinien być optymalny jak na moje potrzeby zdjęć kwiatków. Obiektyw stary nikkor 18-200. Kusi mnie coś jeszcze z większym zoomem.
kamila66 07:34, 10 sie 2016

Piękne zdjęcia, pełna profeska Bardzo fajne połączenie traw z jeżówkami
siakowa 07:59, 10 sie 2016

Zana napisał(a)
Wczoraj był w pewnym sensie wyjątkowy dzień, bo prawie całą niedzielę spędziłam czysto relaksacyjnie wylegując się bezczelnie na leżaku, nawet drzemkę sobie ucięłam. Stwierdziłam, że po wsadzeniu prawie czterdziestu roślinek (pamiętajmy o moim piachu, który trzeba najpierw usunąć!) należy mi się nieco odpoczynku. Ale mój balkon wreszcie opustoszał i wreszcie zrobiła się jakaś przestrzeń. No i koty mogą bezstresowo wylegiwać się na balkonie, wszystkie trawki wywiezione na działkę.

Dopingujemy się nawzajem z Kasią Siakową co do naszych sporobolusów to dzisiaj sporobulusy i awatarkowa:

Lecę powiesić pranie i wracam.

powiedz mi czy one mają tam cały dzień słońce? bo moje zuuupełnie nie wiszą. sterczą sztywno do góry. a kwiatostany mają wystrzelone na 50 cm..
Zana 11:52, 10 sie 2016

Ola jakże się cieszę, że kochasz Giardinę. W przelocie w ubiegłym tygodniu Twoje zdjęcia obejrzałam i się pozachwycałam, ale po cichu przylazłam bo w zakręconym pędzie jestem niestety. Urlop mam nadzieję będzie udany, taki zwiedzająco-odpoczywający. Trochę zachodu było, bo będziemy skakać przez Austrię, Słowenię, Chorwację, więc trochę noclegów trzeba było wyszukać i zarezerwować.

Kamila dziękuję. Też do Ciebie wpadam po cichu w tym moim zamieszaniu pracowo-domowo-urlopowym.

Kasia sporobolusy mają słońce do 14-ej. U tego jednego, który zdecydował się zakwitnąć kwiatostany też stoją sztywno, też tak ok. 50 cm, ale listeczki zdecydowanie mają tendencję do rozkładania się (i ze zdjęć dorosłych egzemplarzy, które oglądałam w necie wynika, że tak powinno być).
Makao_J 14:26, 10 sie 2016

Aparat super kupiłaś. Ja powinnam zmienić swój bo to zabytek już ale na razie nie mam kasy na takie luksusy. Nikony mnie ciekawią - ale pracuję na canonach to obiektywy bym musiała zmieniać a tak to tylko body bym nowe kupiła.

Sporobulus masz fajne. Moje na razie się pokładają bo do gruntu wsadziłam i muszą się zaaklimatyzować.
Kacha123 15:37, 10 sie 2016

Piękny ogród, to i piękne zdjęcia! A że jeszcze masz talent do jednego i drugiego, to mamy co podziwiać. Ślicznie Ci róże rosną i zacne towarzystwo im dobrałaś.