Zana
17:52, 09 sie 2016
Jazzy i Agata zniesiecie, zniesiecie
. Chociaż wreszcie mam zamiar zimą zrobić sobie porządną powtórkę z technik fotografowania (czyli cała ta nudna teoria, która przekłada się potem na efekt)
. Sprzęt nowy, bo stary już leciwy był. Na razie wydaje mi się, że chyba będzie sobie lepiej radził z tzw. trudnymi kolorami czyli fiolety, purpury, różowe itp. Za to wyświetlacz to mega oszust
Kamilka eee tam pięknie, jak dzisiaj (o ile zdążę) wstawię szersze kadry tego misz-maszu to zobaczysz jak pięknie jest
Anda przy pierwszym kwitnieniu te moje Lavender pachniały i to bardzo ładnie. Co prawda musiałam paść przed nimi na kolana, bo zapach nie jest intensywny. Teraz to drugie kwitnienie faktycznie bezzapachowe jest. Ja różanym laikiem jestem, więc nie jestem jeszcze wybredna i właściwie prawie wszystkie te moje różyczki mnie zachwycają
. Kiedyś pewnie będę marudzić, ale Lavender i Minervę to chyba zawsze będę kochać

Kamilka eee tam pięknie, jak dzisiaj (o ile zdążę) wstawię szersze kadry tego misz-maszu to zobaczysz jak pięknie jest

Anda przy pierwszym kwitnieniu te moje Lavender pachniały i to bardzo ładnie. Co prawda musiałam paść przed nimi na kolana, bo zapach nie jest intensywny. Teraz to drugie kwitnienie faktycznie bezzapachowe jest. Ja różanym laikiem jestem, więc nie jestem jeszcze wybredna i właściwie prawie wszystkie te moje różyczki mnie zachwycają