Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

mst 15:58, 10 sie 2016

Piękny ogród!!!mi też taki sie marzy małymi krokami i morze za kilka lat...ale sie rozmarzyłam,pozdrawiam.
BKosimkArt 17:35, 10 sie 2016

Zana napisał(a)
Dzisiaj trochę mrocznie, bo mam jakiś mroczny nastrój przez tę pogodę. Niezmordowane śmiałki darniowe, obfotografowane w tym roku do granic wytrzymałości oglądających:

Uwielbiam... I granic nie mam jeśli chodzi o Twoje zdjęcia... Pokazuj więcej!
ryska 17:44, 10 sie 2016

Piękne zdjęcia a śmiałek zachwycający w Twoim wydaniu. Cudo
Juzia 22:08, 10 sie 2016

Świetne fotki!!!

siakowa 08:00, 11 sie 2016

Zana napisał(a)
Ola jakże się cieszę, że kochasz Giardinę. W przelocie w ubiegłym tygodniu Twoje zdjęcia obejrzałam i się pozachwycałam, ale po cichu przylazłam bo w zakręconym pędzie jestem niestety. Urlop mam nadzieję będzie udany, taki zwiedzająco-odpoczywający. Trochę zachodu było, bo będziemy skakać przez Austrię, Słowenię, Chorwację, więc trochę noclegów trzeba było wyszukać i zarezerwować.

Kamila dziękuję. Też do Ciebie wpadam po cichu w tym moim zamieszaniu pracowo-domowo-urlopowym.

Kasia sporobolusy mają słońce do 14-ej. U tego jednego, który zdecydował się zakwitnąć kwiatostany też stoją sztywno, też tak ok. 50 cm, ale listeczki zdecydowanie mają tendencję do rozkładania się (i ze zdjęć dorosłych egzemplarzy, które oglądałam w necie wynika, że tak powinno być).
no właśnie wiem że się powinny przewieszać, wręcz poduchę tworzy c
Sylvana 08:12, 11 sie 2016

Śmiałek cudny jest, a na Twoich zdjęciach jeszcze cudniejszy....ale gdzieś czytałam, że może zawładnąć w krótkim czasie całą rabatą....jeśli to mit....to w przyszłym roku go zgapię od Ciebie, bo na razie w planach....ale jednak....mam różankową....sama w to nie mogę uwierzyć

Zdjęcia jak zwykle przepiękne....a tym nowym sprzętem to mnie po prostu zabiłaś....chlip chlip

Edit.....idę sobie pocykać...Twoje zdjęcia są zaraźliwe
Juzia 08:54, 11 sie 2016

No właśnie....śmiałek się rozsiewa????
Bo mam czegoś nowego dużo na rabacie i nie wiem co to....
Zana 19:34, 11 sie 2016

Aniu/Makao nie wiem jak dzisiaj, ale swego czasu wśród fotografujących istniały klany "nikonowców" i "canonowców". Oczywiście każdy z nich udowadniał wyższość jednej marki nad drugą. Tak więc mając canona jesteś z pewnością w trendy grupie. Nie ma sensu zmieniać na coś innego, jeżeli masz obiektywy.
Moje sporoboluski sporo przyrosły od kwietnia maja. Będziemy się wspierać nawzajem co by nam zimę przeżyły

Kasia z Lavender Ice to jestem naprawdę bardzo zadowolona, a co do Novalis to cała prawda wyjdzie na jaw w przyszłym roku.

Magda witam Cię serdecznie u siebie. Ogród duuużo lepiej wygląda na zdjęciach niż w rzeczywistości. Ty dopiero zaczynasz, ja dostałam działkę z dojrzałym dorodnym drzewostanem, który bardzo dużo daje. Powoli też osiągniesz efekt jaki Ci się wymarzy czego spełnienia oczywiście jak najszybciej
Zana 19:47, 11 sie 2016

Basia och Basia, och Ty uwielbiaczko moich zdjęć

Reniu dzięki A takie z pozoru niby nic te miotełki śmiałkowe. Zresztą śmiałek śmiałkiem, ale Twój powojnik to mnie dopiero tak długim kwitnieniem zachwyca

Kasia Siaka ale Twoje nic a nic się nie przewieszają? Zobaczymy w przyszłym roku.

Sylwia jakże się cieszę, że wpadłaś. I jak zawsze z miłym słowem. Różankowa u Ciebie??? Już przebieram nóżkami z ciekawości co Ci się tam marzy! A gdzie efekty Twojego pocykania? Chyba się za mało zaraziłaś. Sprzęt to wiesz, tylko jeden z elementów sukcesu. Z techniki nudnej muszę sobie jednak powtórkę zrobić. I nad dwoma obiektywami jeszcze pomyśleć przez zimę i kaskę wysupłać.

Juzia dzięki very serdeczne, że Ci się moje fotki podobają. Śmiałek właśnie nie wiem czy się aż tak rozsiewa. U mnie pierwszy rok jest. Gdyby miał takie tendencje, to się chyba zastrzelę w przyszłym roku. Już srylion siewek werbeny miałam dosyć więc kolejnego sryliona od śmiałka już nie ścierpię

ZieloneWrota 19:56, 11 sie 2016

Zana napisał(a)
Ale coś weselszego też się znajdzie. Jeżówki Glowing Dream

Mistrzyni moja, czy ci nie żal mojego kruchego serca, takie sesje, aż żal opuszczać twój wątek, ale proszę oczywiście o więcej, tylko dozuj z umiarem dobrze???? .