Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

babka 00:20, 12 sie 2016

Lubię taki nieład artystyczny, wszystko niby przypadkiem a jednak w dużym stopniu widać że to zamierzony efekt. Nie wiem czy mam rację ale chyba tylko - my ludzie ogrodowiskowi kochamy się w tej lekkości traw i misz-maszach. Bo weźmy np. moją donicę gdzie jest naćkane wszystkiego i ona mi się najbardziej podoba a goście moi raczej nie są tym efektem zachwyceni Ktoś zaproponował wypielenie "zwieszającej, suchej" trawy, inny wysadzenie stamtąd hortensji a znajoma ostatnio patrząc na webenę miała minę jakby pokrzywę widziała
Zana 00:29, 12 sie 2016

A już całkiem na dobranoc pozdrowienia od tej Pani:

Sylvana 00:29, 12 sie 2016

Nie wiem co Ty chcesz jeszcze przesadzać....kobieto jest pięknie zostaw w spokoju te biedne roślinki...apeluję!
Foty nie wiem czy nowym czy starym aparatem....chyba wszystko jedno....ech...nie wiem co powiedzieć....achy zostawiają wszyscy to i ja swój jęk zostawiam

Moja świecznica nie ma jeszcze ochoty kwiatka pokazać...może za długo w donicy się gniotła...a może dopiero w przyszłym sezonie ???

Pozdrówki
Zana 00:30, 12 sie 2016

Odpiszę jutro, bo padam, padam.
Kuba 05:24, 12 sie 2016

Anula uwielbiam Twój misz- masz
Udanego urlopu
olga80 06:20, 12 sie 2016

A mi bardzo podoba się Twój miszmasz i hostowa i cały ogród
anbu 06:57, 12 sie 2016

Cudownie!
Juzia 07:38, 12 sie 2016

Jesssuu jak Ty mnie męczysz tą hostową!!!!

I jeżówkami Caribbean.
No okropnie się męczę jak na to patrzę
Juzia 07:43, 12 sie 2016

babka napisał(a)
Lubię taki nieład artystyczny, wszystko niby przypadkiem a jednak w dużym stopniu widać że to zamierzony efekt. Nie wiem czy mam rację ale chyba tylko - my ludzie ogrodowiskowi kochamy się w tej lekkości traw i misz-maszach. Bo weźmy np. moją donicę gdzie jest naćkane wszystkiego i ona mi się najbardziej podoba a goście moi raczej nie są tym efektem zachwyceni Ktoś zaproponował wypielenie "zwieszającej, suchej" trawy, inny wysadzenie stamtąd hortensji a znajoma ostatnio patrząc na webenę miała minę jakby pokrzywę widziała

Hahaha!

Ja pokrzywęw kącie hoduję......to co by o tym pomyślała?
BKosimkArt 08:03, 12 sie 2016

Hortensjowa super, świetna jest żurawka na tej rabacie, daje fajną plamę koloru...
cienista też boska, a jak świecznice dojdą to bardzo rozjaśnią ścianę domku, kurcze ja też na swoje czekam, długo się do kwitnienia zbierają ale warto czekać, chyba dokupię więcej...