Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Zana 23:02, 01 paź 2016

Ogrodowo coraz bardziej jesiennie, takie tam drobiazgi:

kerii 23:03, 01 paź 2016

He he he z ogrodowego zrobiło się meblowo- remontowe)

Co do koloru szarego to ja uwielbiam szary, popielaty i wszelkie jego odcienie i kombinacje) w wakacje rencami eMa omalowałam na szaro, jasno szaro cały dom na wsi) kolor był mojej produkcji

A co do odcienia to zależy jak duży masz pokój, im jaśniejszy tym bardziej optycznie powiększ tylko jak chcesz do tego białe meble to myślę, że na tle tego bardziej wyrazistego lepiej się będą prezentować. Kup najpierw wyrko i meble a potem kolor dopasujesz)
Co do nazw kolorów ja kiedyś w sypialni miałam optymizm)) chyba z dekorala

Dlaczego Twój konwalik na kompoście wylądował????
jazzy 23:07, 01 paź 2016

No właśnie! Ja marzę o konwalniku. Mogłaś mi wysłać
Zana 23:07, 01 paź 2016

Jazzy ono też mi się baaardzo podoba i brałabym z miejsca, nawet bez przeceny, ale kurde jest za długie cholera!! Nie mogę mieć dłuższego niż 215 cm, to jest absolutny max, który cholernie ogranicza wybór.

Dopiszę o konwalniku: a zdechniętego chciałabyś dostać?. Zapamiętam sobie i następnym razem dam Ci znać.
jazzy 23:07, 01 paź 2016

Oj
Zana 23:11, 01 paź 2016

Kerii jakoś moja logika mówi mi, żeby najpierw odmalować, a potem kupić meble. No bo gdzie ja je sobie na czas malowania wystawię?. Trochę ciężko na 11 metrach kwadratowych manewrować z wałkiem malarskim pomiędzy gratami.
Luki 23:13, 01 paź 2016

Anule mogę Ci podesłać kilka zdjęć Besty bo już kilka miałem okazje montować. Uwielbiam je za prostotę, pakowność i duże możliwości aranżacji Frontów 'dębowych' nie polecam, dla mnie troszkę sztucznie wyglądają
jazzy 23:18, 01 paź 2016

A takie Ci się podobają?

http://pin.it/uo_iEwy
Fajnie wygląda drewniane łóżko przy szarościach ciemniejszych

http://pin.it/iIdC4FN
kerii 23:21, 01 paź 2016

Zana napisał(a)
Kerii jakoś moja logika mówi mi, żeby najpierw odmalować, a potem kupić meble. No bo gdzie ja je sobie na czas malowania wystawię?. Trochę ciężko na 11 metrach kwadratowych manewrować z wałkiem malarskim pomiędzy gratami.

No może nie dosłownie kup i wstaw ) w sensie, że wybierz jakie mają być np. białe))
Zana 23:22, 01 paź 2016

Łukasz, no właśnie! To są argumenty, które mnie w moich warunkach powierzchni sypialni przekonują, ta pakowność przede wszystkim. Ze zdjęciami się nie kłopocz, w W-wie mam aż dwa te sklepy, dam rade.