Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

bdan 22:21, 15 maj 2017

Zana napisał(a)

I kuleczki, przy okazji widać ile jeszcze muszę dosypać ziemi na nowej rabacie:

Cudne zakupy, będę trzymać kciuki, że klonik zdrowo rósł
Zana 22:30, 15 maj 2017

Aniu/Ania_T wysłać Ci priv odnośnie namiarów na klona?. Dziękuję Ci bardzo za piękne życzenia. To naprawdę bardzo miłe co napisałaś i sprawiłaś mi wielką przyjemnośc. Właśnie sobie uświadomiłam, że niedawno minął rok mojej wspólnej z Wami przygody ogrodowej. I jak szybko ten rok minął!

Ania/Makao klon na razie zadołowany, ale będzie rósł w cieniu, przy małych jak na razie rododendronach i w towarzystwie host.

Paulinka marzenia są po to aby je spełniać więc dąż z sukcesem do celu.

Jazzy jeżeli wszystkie trzy miałaś z jednego źródła i wszystkie trzy chorowały, to jest to faktycznie zastanawiające. Może warto podjąć jeszcze jedną próbę?
Zana 22:36, 15 maj 2017

Danusia bardzo dziękuję.

Klon dostał dzisiaj już tyle pochwał i życzeń, że po prostu afrontem z jego strony byłoby przenieść się do innej roślinnej rzeczywistości. Ruch się tu dzisiaj u mnie zrobił jak na straganie w dzień targowy. Bardzo wszystkim dziękuję za tak liczne odwiedziny i dla Was oczywiście jeszcze raz... tulipany (ze specjalną dedykacją dla Ani_T). Niestety nie mam nic bardziej interesującego.

anna_t 22:45, 15 maj 2017

ach dziękuje złośliwcze jakoś to przeżyję..ech..
a namiary poproszę
Zana 22:47, 15 maj 2017

Aniu to taki żarcik. A priv już Ci kochana wysyłam.
kerii 23:04, 15 maj 2017

Hi Hi zawieś mu czerwoną kokardkę tak na wszelki wypadek )
MirellaB 05:38, 16 maj 2017

Anula jeszcze i ja pochwalę klona palmowego - śliczny jest. Widziałam go już u kilku osób na forum i bardzo mi się spodobał że względu na tą soczystą zieleń. Czy on cały czas ma taki kolor? Przebarwia się jesienią?

Zdjęcia jak zawsze bardzo ładne. Tulipany w roli głównej to teraz oczywista oczywistość, ale zabrakło mi zdjęcia rzeźby. U Ciebie jej zdjęcie obowiązkowo powinno być zwięczeniem sesji zdjęciowej
Kasia_CS 07:55, 16 maj 2017

A ja też namiary poproszę, tym bardziej jeśli w tym samym miejscu tez umbre kupiłaś. Właśnie dojrzewamy z eMem do posadzenia drzewka w zamian za nieprzyjęte drzewko posadzone przez dewelopera, ktore nam bluszczyk obrasta pieknie, ale pewnie w końcu się złamie, bo suchelec.. byly tam umbry szczepione powyzej 2,5m?

KLonik przecudny, wcześniej widziałam go u Ursy i zapragnęlam. Kto wie, może i
ja kiedyś kupię

A miriam kupilam w ten weekend i ja do tego jeszcze wzięłam danice w inne miejsce (jakbyś mogła mi na priv tez cenę miriam napisac, to bym sobie porównala)
Kacha123 08:11, 16 maj 2017

Ależ przystojniak u Ciebie zawitał! Będzie pięknie świecił!
U mnie wszystkie klony "na patelni" i dają radę.
siakowa 08:15, 16 maj 2017

hej przyszłam zobaczyć Twoje śmiałki i sporobolusy. ale nie dowidze