Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Zana 18:25, 17 wrz 2017

Kasya napisał(a)

a czemu ta ?
czym rozni sie od delicious candy lub sensation pink ?

Oceniam te, które mam, a mam ich niewiele. Tych, które wymieniasz jeszcze nie mam, ale w przyszłości....
Zana 18:34, 17 wrz 2017

AgnieszkaW napisał(a)
Bardzo lubię tu wpadać (choć rzadko piszę) po artystyczne zdjęcia z pięknego ogrodu. Pozdrawiam

Ooooo, jakże mi bardzo miło. A ja muszę się poprawić w takim razie z wizytami u Ciebie
jolanka 18:34, 17 wrz 2017

Też kupiłam troche obornika w workach i zastanawiam się czy rozlozyc i przekopac juz teraz na przygotowywanych rabatach czy jeszcze poczekać
Zana 18:34, 17 wrz 2017

Mary napisał(a)

Nie pachnie, więc sąsiedzi nie będzie przeszkadzać.
Taki jakiś bardziej kleisty jest.
No niestety nie wiem, co o nim sądzą moje rośliny. Może mi powiedzą w przyszłym roku.

No to będziemy razem oceniać efekty w przyszłym roku
Zana 18:36, 17 wrz 2017

jolanka napisał(a)
Też kupiłam troche obornika w workach i zastanawiam się czy rozlozyc i przekopac juz teraz na przygotowywanych rabatach czy jeszcze poczekać

Szczerze mówiąc nie wiem. Ale chyba nic się nie stanie jak rozłożysz teraz.
patrycja 18:51, 17 wrz 2017

Już zaczęłaś cebulowe sadzić?
Zana 19:03, 17 wrz 2017

Patrycja, no zaczęłam. Ale jak patrzę na te deszczowe prognozy to mam nadzieję, że mi nie wygniją. O żonkile raczej się nie martwię, bo tam deszcz aż tak bardzo nie dochodzi, ale tulipanki mogą być zagrożone. Podejmuję ryzyko, bo się potem nie wyrobię z moimi tylko weekendowymi możliwościami.
babka 19:14, 17 wrz 2017

Zana napisał(a)

Chciałam wczoraj posiedzieć z Wami, poodwiedzać tych, u których dawno nie byłam, ale mnie eM na kanapę na film zaprosił. Film z klimatów raczej dołujących, wprawił mnie w nastrój niezbyt przyjemny.

Co oglądaliście ? Czasem lubię się zdołować ...

Obornik mnie by sie przydał, może wtedy wreszcie jeżówki zaczęłyby mi ładniej kwitnąć.
Cebulki wygnić nie powinny, w końcu pod spodem masz piaseczek, woda spłynie do wnętrza ziemi
Ja miałam w planie czosnki dziś sadzić a buksy przesadzałam na gwałt.
Zana 19:20, 17 wrz 2017

Ola, oglądaliśmy wtedy Pitbull niebezpieczne kobiety, zupełnie nie w moich klimatach, ale eMa to i owszem. Jeżówkom możesz granulowany spokojnie dać, ale to chyba na wiosnę. A tulipany to sadziłam na nowej rabacie przy tarasie, gdzie ziemię fest przygotowałam
BKosimkArt 12:19, 18 wrz 2017

Zana napisał(a)
Ola, oglądaliśmy wtedy Pitbull niebezpieczne kobiety, zupełnie nie w moich klimatach, ale eMa to i owszem. Jeżówkom możesz granulowany spokojnie dać, ale to chyba na wiosnę. A tulipany to sadziłam na nowej rabacie przy tarasie, gdzie ziemię fest przygotowałam

Ooo to z nami by się dogadał też lubimy... i tupiemy nóżkami na Botox

Kurcze ja ani cebulki nie posadziłam, kiedy ja to zrobię jak ciągle pada... i gdzie ta piękna złota jesień??!!? pogoda iście depresyjna...