Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 11:06, 14 kwi 2014

makkasia napisał(a)

kiedy zauważyłam pierwszego to wszystkie wytrzepałam z gliny i kurcze każdy miał przynajmniej kilka wypłukałam kikutki korzeni całkowicie i takie posadziłam...jestem teraz ciekawa co będzie...ale nie liczę na sukces
a masz jakieś foty?
makkasia 11:11, 14 kwi 2014

ana_art napisał(a)
a masz jakieś foty?
fot robali nie mam. Ana sprawdź najpierw na pędzie przy styku z ziemią paluchem odgarnij glinę ...może Twoje z innej plantacji kopane są....
U mnie wielkoludów nie było raczej 1 roczne półcentymetrowe przecinki
ana_art 11:15, 14 kwi 2014

makkasia napisał(a)
fot robali nie mam. Ana sprawdź najpierw na pędzie przy styku z ziemią paluchem odgarnij glinę ...może Twoje z innej plantacji kopane są....
U mnie wielkoludów nie było raczej 1 roczne półcentymetrowe przecinki
jak wrócę do domu wytrzepie i sprawdzę
ana_art 11:24, 14 kwi 2014

Kasia a dużo kupiłaś tych cisów? Siedzę i dumam czy ich nie oddać, tylko czy wezmą...
makkasia 11:32, 14 kwi 2014

ana_art napisał(a)
Kasia a dużo kupiłaś tych cisów? Siedzę i dumam czy ich nie oddać, tylko czy wezmą...

Kupiłam tylko 6 bo tyle mi było potrzebnych.... zachowałam paragon i takie różowe wstązeczki etykiety ale jak padną to i tak reklamacji nie przyjmą, nie wiem czy przyjmą rośliny, pewnie zależy od obsługi...
Ana jak długo one potrafią nie pokazywać, że nie żyją ?
Ania74 11:45, 14 kwi 2014

Myślę, że jak udowodnisz, że mają "lokatorów", albo coś nie tak z korzeniami, to powinni wziąć...
Zeta 11:53, 14 kwi 2014

Hmmm chyba z reklamacją moze być jednak problem z tymi marketami tak jest
Ja już napewno w obi bukszpanów nie kupie ...zapłaciłam rok temu jak za złoto i chore były ...wszystkie zdechły
kitek81 12:52, 14 kwi 2014

wow, ale tulipanki i szafirki cudo a ten bratek w stokrotkach miodzio
pozdrawiam :*
ana_art 14:16, 14 kwi 2014

Ja pytałam czy gdyby sie nie przyjęły to można reklamować , pani jedynie sie uśmiechnęła ze to pewny dostawca i ze nikt nie reklamował. Zaryzykowałem, ale jeśli zauważę opuchlaki to oddam bo sadzić nie będę napewno. Nie mam paragonu bo nie otrzymałam... Tzn pani wypisała bo ja brałam z transportem, płaciłem karta wiec mam potwierdzenie z karty. Podchodzi to pod wady ukryte których nie mogłam zauważyć w momencie kupna.
Cisy na pniu padły mi po około 3 tygodniach o ile dobrze pamiętam... Nie odpuszcze bo wzięłam 25szt
ana_art 14:18, 14 kwi 2014

Zeta napisał(a)
Hmmm chyba z reklamacją moze być jednak problem z tymi marketami tak jest
Ja już napewno w obi bukszpanów nie kupie ...zapłaciłam rok temu jak za złoto i chore były ...wszystkie zdechły
a ja jestem zawzięta wiec lepiej ze mną nie zadzierać mieszkam w tak małej miejscowości ze poinformuje o reklamie na wszystkich możliwych portalach lokalnych i nikt już u nich złamanego kwiatka noe kupi