Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Madzenka 20:49, 13 wrz 2014

Coś się zawiesło czy forum nie działa? Wszyscy dłubią w ogrodach?
agam 21:57, 13 wrz 2014

Marzena2007 napisał(a)
Coś się zawiesło czy forum nie działa? Wszyscy dłubią w ogrodach?

Chyba wszyscy mecz oglądają
aajja 22:16, 13 wrz 2014

Proszę jeżeli będziesz miała czas zajrzyj do tematu projektowanie ogrodów bo dałam zdjęcie rabaty którą chcemy robić a Twoje rady będą dla mnie cenne
Agania 22:54, 13 wrz 2014

Ann wpadnij i podejmij za mnie decyzję,albo pomóż, bo ja walczę, ale chyba polegnę
baraga1904 22:56, 13 wrz 2014

...młody trawnik polecono mi nawieżc bardzo delikatnie!!! zwykłym nawozem pod koniec września...a jesiennymi do roślin na rabatach... i tak zrobię...
butterfly 23:52, 13 wrz 2014

A mnie sie wydaje że nicienie mi zadziałały, bo targałam je mocno i trzymały się (jak odkryłam opuchlaki to 2 palcami wyciagałam...), znaczy że korzonki odbudowały.
Niestety następne pokolenie grasuje i znów je znalazłam w tych samych żurawkach (albo nicienie nie wytępily wszystkich...).
Szkoda mi kasy na nicienie i wrotycz pójdzie na rabaty.
Matka 18:34, 14 wrz 2014

Anet, jak to robisz, że Twoje vertigo w donicach są takie wielkie?moja, mimo podlewania i nawożenia, się jakoś na boki porozkładała i jakby w ogóle nie rosła
Agas 07:55, 15 wrz 2014

Pani Aniu od kilku miesięcy podziwiam Pani cudny ogród przeczytałam cały wątek o powstawaniu tego niezwykłego miejsca, aż w końcu się odważyłam ujawnic i powiedzieć to co mi w duszy gra ogród jest piękny i bardzo bym chciała żeby kiedyś mój malutki i dopiero powstający ogród wyglądał podobnie atrakcyjnie.
ana_art 10:13, 15 wrz 2014

aajja napisał(a)
Proszę jeżeli będziesz miała czas zajrzyj do tematu projektowanie ogrodów bo dałam zdjęcie rabaty którą chcemy robić a Twoje rady będą dla mnie cenne

podaj linka bo nie mogę znaleźć
ana_art 10:18, 15 wrz 2014

butterfly napisał(a)
A mnie sie wydaje że nicienie mi zadziałały, bo targałam je mocno i trzymały się (jak odkryłam opuchlaki to 2 palcami wyciagałam...), znaczy że korzonki odbudowały.
Niestety następne pokolenie grasuje i znów je znalazłam w tych samych żurawkach (albo nicienie nie wytępily wszystkich...).
Szkoda mi kasy na nicienie i wrotycz pójdzie na rabaty.

moje żurawki też po wytłuczeniu ręcznie złapały korzenie i pięknie siedzą, Niestety znalazłam też żywe larwy i i mago, a wygryzione liście na hortensjach!!! świadczą o nowych dorosłych osobnikach... Nie mówię, że nicienie są nieskuteczne. Przecież wszędzie jest napisane, że walka z opuchlakami jest dłuuuga