Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Sebek 18:51, 24 wrz 2014

Zielona napisał(a)
Zapomniałam powiedzieć... rano miałam... 0 stopni...
Zima, Pani, zima...
Czy to już czas na zapadanie w zimowy sen?

0 stopni...Dobrze, że posadziłem cebulki, bo jak za tydzień śnieg spadnie to po ptokach

ana_art 20:34, 24 wrz 2014

rano było +1 nic nie ucierpiało, jest szansa na żółtego marikena i inne roślinki

Donia72 20:47, 24 wrz 2014

Jejku, ale pieknie kwitnie czekoladowy kosmos
ana_art 20:49, 24 wrz 2014

Margarete napisał(a)
Oj fajne fotki historyczne pokazałas Anetko, z duża przyjemnościa po raz kolejny spogladam na twoje rabaty i doceniam ogrom wykonanej pracy a poza tym to bardzo motywujace dla nas.....z reszta już cię chwaliłam tyle razy , nie będę sie potarzac...ty wiesz Ana, ty wiesz

U mnie dzis rano rozpoczęłam sezon jesienno-zimowy - pierwszy raz skrobałam szyby w aucie bo nie wstawiłam go wczoraj do garażu....skrobaczka rano była w uzyciu, niestety idzie zima wielkimi krokami...

Moje cebulowe - dokupine w tym roku - czekaja na sadzenie, juz nie pamietam gdzie mam jakie kolory posadzone wiec musze poogladac fotki swoje z maja, z kwietnia żeby zgrzytów kolorystycznych nie było....dobrze że mamy forum bo to wymusza niejako dokumentowanie ogrodu w róznych porach roku i podpowiedź jest gotowa...
Miłego dnia !

Małgosiu ja zawsze analizuje zdjęcia, to idealny materiał poglądowy co gdzie i jak Pamiętam Bożenka mówiła że robi zdjęcia i na nich dopiero widzi że coś jest nie tak na rabacie i wtedy zmienia, dosadza. Jako, ze uczyć powinno się od mądrzejszych, dokładnie tak robię
AlKa 20:51, 24 wrz 2014

Ana powtórzę się , ale piękne masz to zestawienie wanilek i rozchodników.
Chciałam zgapic od Ciebie i wyszła d...pa bo rozchodniki jasny róż sięokazało i ni jak do wanilek nie pasują.
Jednak trzeba mieć dar zestawiana roślin.
Jak widać ściąganie nie wychodzi na dobre ostrzegała Pani w szkole... I co po łapach.
ana_art 20:51, 24 wrz 2014

Iwk4 napisał(a)
U nas +4 stopnie rano było. Zimno, smutno. Moje róże mają pełno pączków, ale nie chce mi się siedzieć na tarasie, aby je podziwiać. Nawet słoneczko słabo świeci.
Iwonko nadają ładną jesień można będzie się jeszcze troszeczkę pocieszyć
ana_art 20:52, 24 wrz 2014

Sebek napisał(a)

0 stopni...Dobrze, że posadziłem cebulki, bo jak za tydzień śnieg spadnie to po ptokach

WYPLUJ te słowa
beata_kulesza 20:53, 24 wrz 2014

Aniu ślicznie
a co to za kwiatek ten czerwony? Pięknie
ana_art 20:54, 24 wrz 2014

AlKa napisał(a)
Ana powtórzę się , ale piękne masz to zestawienie wanilek i rozchodników.
Chciałam zgapic od Ciebie i wyszła d...pa bo rozchodniki jasny róż sięokazało i ni jak do wanilek nie pasują.
Jednak trzeba mieć dar zestawiana roślin.
Jak widać ściąganie nie wychodzi na dobre ostrzegała Pani w szkole... I co po łapach.
nie widziałam u Ciebie ale według mnie nie ważny jaki odcień, przynajmniej się nie zlewa i jest 'odbicie'
AlKa 20:56, 24 wrz 2014

ana_art napisał(a)
nie widziałam u Ciebie ale według mnie nie ważny jaki odcień, przynajmniej się nie zlewa i jest 'odbicie'

U mnie fotek tego zestawienia nie ma bo jak wracam do domu to już prawie zmrok, bardzo nie czasowa jestem.