Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

MiraR 21:27, 09 paź 2014

ana_art napisał(a)

to kosmos czekoladowy

Nie słyszałam o takim.
Dzięki
Kasia73 21:46, 09 paź 2014

ana_art napisał(a)

mOwią, że tylko krowa zdania nie zmienia, ale obawiam się, że w tym przypadku krową zostanę. Zima ze śniegiem jest fajna tylko w Boże Narodzenie , Nowy Rok i ferie

Też tak mam z zimą i to się już nie zmieni
malgra 21:53, 09 paź 2014

ana_art napisał(a)

mOwią, że tylko krowa zdania nie zmienia, ale obawiam się, że w tym przypadku krową zostanę. Zima ze śniegiem jest fajna tylko w Boże Narodzenie , Nowy Rok i ferie

Faktycznie, ogród piękny zimą jak pokryty śniegiem. Ale zimozielone wtedy są bardziej widoczne i w ogrodzie nie muszą być tylko tłem. Cóż, dzięki zimie doceniamy wiosnę i tak się nią cieszymy. Ale jeszcze mamy piękną jesień i oby najdłużej trwała.
Madzenka 22:12, 09 paź 2014

O jesień u Ciebie. Mam nadzieję, że u mnie w weekend nadejdzie i posadze cebulowe.
Karabela 22:13, 09 paź 2014

Pieknie jesiennie u Ciebie Królowo Cebulek inspirujesz... będę musiała dokupic szafirki bo mam głównie tulipany i będzie ich coraz mniej. ..
a co byś polecila do zoltych narcyzow zeby bylo subtelnie i elegancko a jednocześnie radośnie? Pozdrawiam
Iwk4 00:12, 10 paź 2014

Piękne te jesienne kolory. Pozdrawiam cieplutko
Sonka 07:52, 10 paź 2014

Ana , cudna jesień w Twoim ogrodzie. W jakiej odległości masz posadzonego perukowca od jodły, muszę swego przesadzić i nie wiem ile od cyprysika nutkajskiego.

Gracylimusy też mam tak pod murem posadzone ale za Vanilkami i w tym roku osiągnęły 2 m i jeszcze aktualnie się kłoszą, po raz pierwszy, więc wysokość zawrotna, ale piękne są, takie uporządkowane, jak w wazonie.
nicol21 07:58, 10 paź 2014

Piękna ta Twoja jesień.Mariken cudowny, taka radosna ta żółć Ale i trawki piękne, i bergenie, i kfiotki tysz Wsyćko mi się podoba
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
kamasja 09:29, 10 paź 2014

Ładnie jak zawsze, mimo ,że nie lubię jesieni ani zimy u Ciebie jest jakoś radośnie. Nieunikniona cykliczność pór roku we wspaniałych ujęciach to na ogrodowisku lubię najbardziej.
Margo 09:47, 10 paź 2014

Piękny ogród w jesiennej odsłonie
Czy Twoje hosty też już zżółkły, bo tak coś zdaje mi sie że zauważyłam?
Bo moje też i zastanawiam się czy to o tej porze normalne. Ale skoro u Ciebie tez sie tak dzieje to znaczy, jest ok ścinasz je na jesien, czy zostawiasz go wiosny ?
Mariken cudny, to moja niespełniona ogrodowa miłość tegoroczna. Ale nie kupowałam bo chce zimą zrobić sobie projekt ogrodu i szkoda by było przesadzać. Ale w przyszłym roku to nr 1 na liście zakupowej