Mam jeszcze pytanie odnśnie tych czarnych kuleczek co wystają nad hostami na tym zdjęciu powyżej zaraz nad tą hostą przy brzegu.To jakaś bylina? Fajnie wyglądają te kuleczki zwieszające się nad nią.Cóż to takiego?
Twój ogród jak zwykle cudowny, zadbany i elegancki, świetnie prezentuje się tej jesieni. Zrobił się taki dojrzały, jakby był tam od zawsze.
Sąsiedzi jeszcze Ci się kłaniają??
Bardzo ładne masz bergenie. U mnie bergenie nie chcą rosnąć. Chorują, więc na następny sezon chyba im podziękuję. Jaką masz u siebie glebę?
mOwią, że tylko krowa zdania nie zmienia, ale obawiam się, że w tym przypadku krową zostanę. Zima ze śniegiem jest fajna tylko w Boże Narodzenie , Nowy Rok i ferie
sąsiedzi kłaniają się, ja im się kłaniam,przecież ja normalna jestem ba nawet się ostatnio dowiedziałam że sąsiadka z początku wsi mnie podczytuje. POZDRAWIAM SERDEcZNIE
bergenie są niesamowite, ładnie przyrastają, zdobią i z liści i z kwiatów. Ziemia u mnie jest przepuszczalna raczej kwaśna (ale nie badałam)
Piekna ta jesień u Ciebie, jak to dobrze, że jednak masz tego kurczaka na pniu, wygląda świetnie A sadzenia cebul współczuję, ja na szczęście już dawno posadziłem Choć jak jest tak ciepło to mogą falstart popełnić, a wtedy ja popełnię sepuku