No to jednym słowem jesteś szczęściarą
Obym się nie naraziła Mój e-muś ma fochy,"ideała" to sobie nie wyszukałam Mam pracę trzyzmianową.Ja raczej z tych powolnych-nawet mówię wolno (hahaha) doprowadziłabym Cię do szewskiej pasji.Z kolei ja przy takich szybkich osobach gubię się Ogród właśnie robimy i końca nie widać i to jeszcze długo bo rozmnażamy roślinki,dzielimy więc zanim to wszystko się rozrośnie to minie czasuuuuu..Pomocy nie mam przy dzieciach a przydałaby się,byłby czas na więcej.Obiadów dwudaniowych z deserami nie gotuję,dzieci uwielbiają zupy więc one goszczą na naszym stole więc patrzenie w piekarnik odpada Nawadniania nie mam,myśleliśmy o studni ale 70 m głębokości nas przeraża więc nadal będzie stanie z wężem.No to uświadomiłaś mi gdzie robię błędy i teraz wiem dlaczego doba dla mnie jest za krótka Ale za to dzieci też mam udane.
nikomu niczego uświadamiać/udawadniać nie zamierzam, każdy z nas jest inny i każdy robi tak jak jemu pasuje i to jest fajne, że ja nie muszę być Tobą a Ty mną
Wiem, że lepiej widziane jest jak ktoś ubolewa nad sobą, też bym mogła ale to nie mój charakter. Nie boje się powiedzieć że jestem szczęściarą, pomimo tego że ludzie tego nie lubią
Nie wiem czemu się każdy mnie tak czepia, napisałam że nie lubię i mam do tego prawo. Nie powiem że kwiat w kolorze czerwonym jest brzydki bo nie jest ja po prostu nie lubię tego koloru bo źle na mnie działa. Jak ktoś lubi to niech ma ja na to popatrzę chwilę i ok jak ktoś ma czerwoną kuchnie to też niech ma, też może być ładna ale ja bym takiej nie chciała. Moim zdaniem to niech każdy piszę to co myśli a nie to co wypada.
Ana no nie wierzę,że tego typu ogrody nie wymagają nakładu czasu pracy bo pracy to w nich aż za nadto gdzie trzeba wszystko po kilka razy w sezonie przycinać,wycinać byliny,dochodzą opryski,nawożenia,przygotowanie do zimy,wiosną przecież ile jest pracy-chociażby u Ciebie wycięcie tysięcy zaschniętych liści po cebulowych.Odnośnie tego ile czasu w nim trzeba spędzić by był zadbany to mam znajomych,którzy mają piękny ogród z mnóstwem bukszpanów,gabarytem to mniej więcej taki jak Twój,widzę ich właściwie non-stop w ogrodzie ale trzeba przyznać ,że mają tak wymuskany jak Twój