Ogród jest śliczny.. Ja sama nie wiem kiedy u Ciebie jest ładneij latem czy teraz. Zaletą Twojego ogrodu jest to, że o każdej porze roku zachwyca. Jednak zimozielone i trawy decydują o urodzie ogrodu zimą. Jpah i ta zielona trawa! jest pięknie!!!
Aniu a gdy pnie róż zgrubieją to jak je przygiąć do ziemi? Miałam kiedyś szczegpioną bonica, była zachwycająca, po kilku latch podkładka pnia miała średnicę 4 cm i wygięcie nie było możliwe.... W bardzo mroźną zimę wymarzła mimo okrycia .... Od tej pory wzięłam rozwód z różami szczepionymi..... Ale może znów wiosną weżmiemy ślub?
Marzenko nie mam pojęcia jak będzie dalej z różami, póki co przyginałam. Powiem szczerze, że jak kiedyś Przemek (chyba) napisał mi że tak należy znimi postępować pomyślałam oszalał ale spróbowałam i się udało. Nie martwie się na zapas, co będzie to będzie
Jak dla mnie wiosna i lato jest najpiękniejsze i zdania nie zmienię
Anetko trawki powiązane elegancko zdradź mi proszę, czy wiosną trawy obcinasz czy wyczesujesz? a a moze to zależy jaka odmiana? Nie podobają mi się te "brody" po obcięciu jakie widziałam w ogrodniczym po obcięciu trawy, ja mam pierwszy rok trawki i nie mam doświadczenia więc już na zapas się martwię co z nimi wiosną? Pozdrawiam sewrdecznie!