Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Viola 17:28, 08 lis 2013

Aniu, witam Cię. Podziwiam Twój ogród i Twoją pracę w nim. Masz już dużo doświadczenia "ogrodowiskowego", którego mi brakuje. Szukam "dobrych duszyczek" do pomocy nad moim projektem ogrodu. Dorzucisz swoją radę lub komentarz? Z góry wielkie dzięki : ) Pozdrawiam Viola
paulina_ns 18:16, 08 lis 2013

ana_art napisał(a)
co 60-70cm

Dziękuję za szybką odpowiedź, a ile ich tam masz?
Zielona 18:21, 08 lis 2013

Pozdrowienia z deszczowego Londynu W drodze z lotniska do hotelu siedziałam w nosem na szybie. Matko, ile tu bukszpanów! I widziałam trawę pampasową wielkości potwora. Zrobiłam nawet fotkę. Miała ponad 3m! Teraz siedzę w hotelu, M. zajął się służbowymi sprawami w centrum, więc wyobraź sobie... Leżę w wygodnym łóżku, laptop na kolanach i... biegam sobie po Waszych ogrodach i ołówkiem na papierze rysuję własne rabatki
muza 08:09, 09 lis 2013

Witaj Aniu pospacerować -po raz kolejny zreszta - po twoim ogrodzie to wielka przyjemność . Jest śliczny
Madzenka 12:45, 09 lis 2013

Zielona napisał(a)
Pozdrowienia z deszczowego Londynu W drodze z lotniska do hotelu siedziałam w nosem na szybie. Matko, ile tu bukszpanów! I widziałam trawę pampasową wielkości potwora. Zrobiłam nawet fotkę. Miała ponad 3m! Teraz siedzę w hotelu, M. zajął się służbowymi sprawami w centrum, więc wyobraź sobie... Leżę w wygodnym łóżku, laptop na kolanach i... biegam sobie po Waszych ogrodach i ołówkiem na papierze rysuję własne rabatki

Kruca bomba ale zazdraszczam zrób fotki bukszpanom
Zielona 12:50, 09 lis 2013

Marzena2007 napisał(a)
Kruca bomba ale zazdraszczam zrób fotki bukszpanom

Haha! "Kruca bomba" - Marzena - śmieję się w głos... Dzisiaj od rana leje... Jak to w Londynie... Ale wybieramy się na musical "Stomp" do Teatru, więc pod dachem będziemy. Jeśli po drodze buxy znajdę, będę focić. One są tu wszędzie... nawet McDonald ma w donicach... Ale sama wiesz, bo na CHFS na pewno cuuuuda oglądałaś...
Zielona 13:08, 09 lis 2013

Dziewczyny - mam nadzieję, że Ana nie pogniewa się na mnie, a jeśli uzna, że powinnam, to usunę post, ale.... Od wczoraj zachwycam się nową stroną Anetki, a jeszcze bardziej tym, co potrafi wyczarować w swojej pracowni... to miejsce czarodziejskie.... Powinnyśmy do Any na kursy tworzenia się udać

Edytowałam.... bo muszę się wylogować, a w żaden sposób bym nie chciała Cię urazić...
ana_art 13:15, 09 lis 2013

Maaaaarrrrrta!!!!!
Zielona 13:22, 09 lis 2013

Mam nadzieję, że teraz jest do przyjęcia...? Do wieczora!
AlKa 13:34, 09 lis 2013

Ja tak sobie zobaczyłam że Twoje hortki są związane i mam ptanko czy trzeba ja na zimę związać czy to pozostałości po wiośnie?