Podpisuję się obiema rękami! Czasem drzemie we mnie chęć mordu (uśpiona...) zwłaszcza przed miesiączką.. hahaha.
No i moje dzieci są ciągle jeszcze "wszystkie naraz" takie małe i ciągle mnie potrzebują, a słowo Mama jest nagminnie nadużywane.
A co ćwiczysz, bo nie doczytałam...? Ciekawam, bo ja sama zabrałam się za siebie i ćwiczę
widziałam wizytówkę i już mi się podoba
Dziewczyny spróbujcie ćwiczeń z MEL C - można je znaleźć na YOU TUBE. Ja po pierwszych ćwiczeniach na nogi 2 dni chodziłam jak połamana. Oprócz nóg i brzucha polecam też "cardio".
Widziałam wizytówke, piękny ogród, te stożki z bukszpanu to z jednej sadzonki wykonałaś, bo takie szerokie są, one takie duże są, kupiłaś takie duze? Pozdrawiam
Witam wszystkie ogrodniczki ,a w szczególnosci Ciebie Ana ,przeczytałam cały Twój wątek -zajęło mi to trochę czasu ,ale nie żałuję -bardzo ładne zdjęcia i opisy ,jestem pod wrażeniem.Będę śledzić wątek i może coś dorzucę od siebie.Pozdrowienia dla wszystkich pracusiów.