Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Magda_ 10:51, 17 lut 2014

u mnie jeszcze mnóstwo śniegu wiosny z pod niego zupełnie nie widać a u Ciebie już jest super
Ania74 10:55, 17 lut 2014

ana_art napisał(a)
Jak miło
Skłamałabym gdybym powiedziała że czasami mam ochotę wyjść i nie wrócić gdy w domu wrzawa... ale jak sobie przypomnę miałam podobnie gdy był tylko najstarszy. Z drugiej strony gdy sporadycznie rozstaje się z dziećmi i jak tylko mija dzień to sobie myślę jaka okropna cisza...

Podpisuję się obiema rękami! Czasem drzemie we mnie chęć mordu (uśpiona...) zwłaszcza przed miesiączką.. hahaha.
No i moje dzieci są ciągle jeszcze "wszystkie naraz" takie małe i ciągle mnie potrzebują, a słowo Mama jest nagminnie nadużywane.

A co ćwiczysz, bo nie doczytałam...? Ciekawam, bo ja sama zabrałam się za siebie i ćwiczę
Ania74 12:05, 17 lut 2014

No i jest wizytówka!! Na razie wiosna radosna
ana_art 12:09, 17 lut 2014

wizytówka rodzi sie w bulach
ana_art 12:11, 17 lut 2014

Ania74 napisał(a)

Podpisuję się obiema rękami! Czasem drzemie we mnie chęć mordu (uśpiona...) zwłaszcza przed miesiączką.. hahaha.
No i moje dzieci są ciągle jeszcze "wszystkie naraz" takie małe i ciągle mnie potrzebują, a słowo Mama jest nagminnie nadużywane.

A co ćwiczysz, bo nie doczytałam...? Ciekawam, bo ja sama zabrałam się za siebie i ćwiczę

z Chodakowską
Magda_ 13:04, 17 lut 2014

widziałam wizytówkę i już mi się podoba
Dziewczyny spróbujcie ćwiczeń z MEL C - można je znaleźć na YOU TUBE. Ja po pierwszych ćwiczeniach na nogi 2 dni chodziłam jak połamana. Oprócz nóg i brzucha polecam też "cardio".
agam 13:34, 17 lut 2014

Melduję że wizytówkę oglądnęłam. Cóż pięknie jest, jestem fanką Twojego "ugoru".
Przed ogrodzeniem widzę u Ciebie szpaler drzew w ramkach, nie wiem jakich, ale musi być "formalnie".
Luckaa 13:45, 17 lut 2014

Widziałam wizytówke, piękny ogród, te stożki z bukszpanu to z jednej sadzonki wykonałaś, bo takie szerokie są, one takie duże są, kupiłaś takie duze? Pozdrawiam
Jag_58 13:59, 17 lut 2014

Witam wszystkie ogrodniczki ,a w szczególnosci Ciebie Ana ,przeczytałam cały Twój wątek -zajęło mi to trochę czasu ,ale nie żałuję -bardzo ładne zdjęcia i opisy ,jestem pod wrażeniem.Będę śledzić wątek i może coś dorzucę od siebie.Pozdrowienia dla wszystkich pracusiów.
Jag_58 14:14, 17 lut 2014

Zeby wiosna szybko przyszła