O - czyli moje plany mają uzasadnienie Ja też myślę o tych z podlokietnikami - na oryginały mnie nie stać w ilości 8 szt
Apolonio - to jest bardzo trudne pytanie na ktore sama nie znam jeszcze odpowiedzi - gdyż urządzanie rabaty kolo tarasu jeszcze przede mną ale będę wklejać postępy na bieżąco Póki co wstrzymuję się, bo najpierw będzie wymiana kafli na deski, a potem jeszcze dolożymy barierki, żeby było klimatyczniej i przytulniej
Marta - zanim na miom drewnianym tarasie będzie kawka to na twoim wypijemy i dasz mi parę wskazowek co do kwiatów Będę podglądać, ok? Niech no tylko dziecioki ze smarków wylezą
Ana ja kupiłam sobie do pokoju krzesła inspirowane projektem DAW - Ch. & R. Eames , tylko moje mają siedzisko z podłokietnikami , jeszcze ich fizycznie nie mam, bo się sprowadzają, ale mój brat ma i bardzo wygodnie się na nich siedzi. W sklepie siedziałam na tych bez podłokietników i też są ok. Jest też wersja dla dzieci
O - czyli moje plany mają uzasadnienie Ja też myślę o tych z podlokietnikami - na oryginały mnie nie stać w ilości 8 szt
Apolonio - to jest bardzo trudne pytanie na ktore sama nie znam jeszcze odpowiedzi - gdyż urządzanie rabaty kolo tarasu jeszcze przede mną ale będę wklejać postępy na bieżąco Póki co wstrzymuję się, bo najpierw będzie wymiana kafli na deski, a potem jeszcze dolożymy barierki, żeby było klimatyczniej i przytulniej
Dziewczyny mi sie Eamsy bardzo podobają i wszystkie z oferty knoll, I wiele innych, ile ja planów miałam tylko ceny Kopie i owszem we Wrocławiu i w necie można dostać. Wybrałam jednak skórzane białe ze sklepu na I. Wtapiają się w tło bieli i i nie konkurują ze stołem. Wybrałam wygodę nad design ... Jednak tapicerowane ze skóry się idealnie pod pupą układają i można kilka godzin na nich siedzieć
Ale rzede wszystkim cieszę się, że siedząc na tych krzesłach na ogród spoglądam
Aniu w zadaszeniach pisałas że będziecie przerabiać taras na deskowy, widzę że macie płytkowy jak ja , jak zamierzacie się do tego zabrać od strony technicznej?
Aniu w zadaszeniach pisałas że będziecie przerabiać taras na deskowy, widzę że macie płytkowy jak ja , jak zamierzacie się do tego zabrać od strony technicznej?
Aniu - to raczej moją połówkę musiałabyś zapytać - w sumie zastanawiamy się czy zrywać kafle, czy kłaść na nie legary i na to deski, coś tam jeszcze wylicza...
Podpytam go i napiszę bardziej szczegółowo, ok?
ok, dzięki, bo ja się zastanawialam jak to rozwiązać technicznie, mamy polożone płytki na wylewanych schodach i przypuszczam że żeby kłaść legary i dechy to trzeba byloby skuć trochę powierzchni bo brzydki schodek by wyszedł...
Kochani , bardzo Was proszę o poradę - znacie jakiś dobrej jakości preparat do zaolejowania sosnowych mebli tarasowych - który jest bezbarwny bądź lekko wybiela??
Bezbarwny olej jest w Jysku, w prostokątnych metalowych pojemnikach. Ja kupuję lekko taki złoty, bo moje meble nie są jasne. A czy jest wybielający tego nie wiem. Możesz jeszcze zobaczyć w Obi i popytać na stoisku z meblami ogrodowymi czym impregnować meble sosnowe.
Wiem, że są meble (domowe, już nie do ogrodu) z bielonego dębu i też chciałabym się dowiedzieć jak to się robi. Jak coś znajdziesz napisz.