Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Ana 10:34, 19 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)
Mnie do eksperymentów nie nalezy namiawiać M się znów przerazi

Mój małżonek to juz chyba spasowal, ostatnio akceptuje wszystkie moje pomysly Aż się wierzyć nie chce

Ja planuję już prace na ten tydzien - och sporo tego, bo gonię jeszcze równocześnie z tworzeniem mojej pracowni w domu...doba zdecydowanie za krótka
Zaczynam od przesadzania tego co jest - trzeba zrobić bardziej przemyślane kompozycje
A za Twoją sprawką to ja teraz rozważam bambusa

Marta (Arco) - na kawkę umawiamy się pod koniec tygodnia??

Ela - zachęcam do takiej zabawy - przyjemne z pożytecznym
nika 10:55, 19 mar 2012

Ana, i ja dołączam do grona zachwyconych Super wyszły Ci te osłonki!
I widziałam też na Twoim blogu, że pracownia zapowiada się fantastycznie
Trzymam kciuki by starczyło czasu na zaplanowane w tym tygodniu prace
Ana 13:44, 19 mar 2012

Nika dzięki A pracownia na blogu zaimprowizowana na potrzebę sesji - teraz powstaje prawdziwa - ale z tych wlaśnie elementów
Syla 19:23, 19 mar 2012

Dołączam i ja do zachwytów Twoich prac ..... zostałam zarażona i podszkolę się na swoich meblach ogrodowych , mam kilka takowych , że jak spartaczę to żal mi ich nie będzie zapisałam sobie dobre rady i na pewno wypróbuję
Chętnie zaglądnęłabym na Twojego bloga ale nie wiem gdzie ? pozdrawiam Aniu i życzę sukcesów i dużo klientów
Ana 20:16, 19 mar 2012

Syla napisał(a)
Dołączam i ja do zachwytów Twoich prac ..... zostałam zarażona i podszkolę się na swoich meblach ogrodowych , mam kilka takowych , że jak spartaczę to żal mi ich nie będzie zapisałam sobie dobre rady i na pewno wypróbuję
Chętnie zaglądnęłabym na Twojego bloga ale nie wiem gdzie ? pozdrawiam Aniu i życzę sukcesów i dużo klientów

Syla - adres bloga mam w podpisie To pokazuj postępy w bieleniu, w razie czego służę radą

dziś wyszlifowałam nogi mojego stołu i będę jutro probować nowego wynalazku - impregnatu z woskiem Jedynki - wybielającego. zobaczymy jakie da efekty na sośnie, oby dobre

Zrobiłam też projekt malutkiej rabaty za hustawkami - tzn. uzupelniłam ją, w tym tygodniu postaram się dosadzić brakujace roślinki tam - od czegoś trzeba zacząć
Syla 20:23, 19 mar 2012

Bardzo dziękuję , chętnie skorzystam z pomocy Poczekam jednak jeszcze na efekty pracy pani architekt, która zmienia wizualizację mojego całego domu . Chcę go trochę unowocześnić i dopiero potem zacznę swoje prace . Zmienię wygląd donic, ławek i stołu drewnianego .....

Pokazuj ten projekt ... Masz duszę artystki to na pewno poradzisz sobie ze wszystkim wyśmienicie pozdrawiam ...
anula_wn 20:25, 19 mar 2012

Aniu, jak zwykle u Ciebie pięknie ! podziwiam i zdolności i pracowitość
pozdrawiam wiosennie
Ana 20:32, 19 mar 2012

Syla - ten projekt to tylko nabazgrany długopisem jest, jak zrobię porządnie to jutro wstawię...no chyba że jutro posadzę rosliny to wstawię rabatę

! Aż mi się oczy zaświeciły na myśl o przeróbkach, stołu, ławek Ja robię teraz w domu swoją pracownię - tym razem w stylu industrialnym będzie - surowe drewno, sęki, szarości, biele i czernie, odrapane skrzyneczki, kreślarskie lampy...może kącik na sprzęt muzyczny M....ach, musialabym nie spac, żeby zrealizowac zalożenia na ten tydzien
Syla 20:47, 19 mar 2012

Jak będę miała rzuty ścian domu to wówczas poproszę o poradę co z tymi ławkami i stołem zrobić . Chciałabym aby to wszystko ze sobą konweniowało ..... Mam również dużo koszy wiklinowych i pewnie również będę się na nich mściła
Na elewacjach domu ma pojawić się drewno , kamień i szkło jako bajery(barierki) na balkonach ....

Na pewno osiągniesz swój cel bardzo szybko i tego Ci życzę .... Czekam na efekty pracy .... oraz wpadnę na bloga popatrzeć
Ana 21:33, 19 mar 2012

Syla - lejesz miód na moje serce - kamień, drewno...uwielbiam takie klimaty w domu, na domu i koło domu Wiklina (o ile nie mocno lakierowana) jest niezwykle wdzięczna do mszczenia się

uciekam wertowac ogrodowe gazetki w poszukiwaniu inspiracji na rabaty - w tym roku MUSZĘ zrobić tę hortensjową nareszcie