Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Gardenarium 13:13, 14 kwi 2012

Następnym razem zróbcie zlot, weźcie ze sobą więcej osób. Przyjmiemy z miła chęcią.

Instagram Ogrodowiska
arcobaleno 12:09, 17 kwi 2012

Danusiu - pomysł wart przemyslenia

Aniu - co tam u Ciebie w ogrodzie słychać?
Ana 17:49, 17 kwi 2012

Jestem jestem

Dziewczyny, a na Smętowice to już mamy jakiś termin??

Dzieje się u mnie nareszcie na ogrodzie, trochę poformowalam iglaki na frontowej rabacie, wykulkalam bukszpany zeszloroczne, przesadziłam jodłę z wrzosowiska, posadziłam tam śliwę wiśniową, poprzesadzalam też trochę Rh i wrzosy, szukam co jeszcze mogę tam powsadzać...fotki będą jutro, bo jakoś brak mi natchnienia, no i jeszcze nie obrobiłam tych z wizyty u Danusi - postaram się dziś
Ana 17:50, 17 kwi 2012

fotki tarasowe - pierwsze kwiaty jeszcze kwitną....

Ana 17:50, 17 kwi 2012

Syla 17:54, 17 kwi 2012

Wiesz Aniu , może palnę coś niemądrego ale swoje donice widziałabym w białym kolorze a ławki drewniane w kolorze takim jak pokazujesz na zdjęciu .... będzie to miało u mnie ręce i nogi ???
Ana 18:03, 17 kwi 2012

Syla - w takim kolorze jak mój stół mają być ławki (orzech włoski)?

Donice białe zawsze będą pasować do każdej stylizacji, natomiast z drewnem...hmmm...masz tam u siebie sporo takiego intensywnego koloru wpadającego w czerwień (drzwi, okna)...nie wiem czy kolejny kolor drewna za bardzo nie namiesza, bo ławeczka stoi właśnie przy wejściu, prawda?...
Ana 18:19, 17 kwi 2012

No dobrze, nadszedł czas na mala fotorelację ze spotkania z Anulą i Danusią

Nie liczcie niestety na wiele widoków, bo do dziewczyn dotarlam późnym popołudniem, padał deszcz i się ściemniało...ach....szkoda, że nie dane mi było dlużej posiedzieć w ich pięknych ogrodach!!!

Dobrze, że Danusia ma zawsze aparat w pogotowiu i dzięki temu mam zdjęcie z dziewczynami

Z ogrodu Anuli ostro (w miarę, bo tez nie do końca) wyszły mi tylko 2 zdjęcia Buuu....a tyle jest tam do zobaczenia!

muszę Wam powiedzieć, ze Anula ugościła mnie po królewsku! Była pyszna kolacja, białe winko (które nadzwyczajnie łatwo pilo się przy rozmowie z Anulą ). Cudnie było! I do tego Franula - mały rozrabiaka, ktory rozbraja uśmiechem!
Ana 18:20, 17 kwi 2012

A takim widokiem przywitał mnie ogród Danusi...na żywo jeszcze piękniejszy!

Ana 18:23, 17 kwi 2012

Wchodząc tam czuć, że jest się mile widzianym, palą się światla w oknach, świece w lampionach, jest przytulnie i ciepło....

Zakątek z ławeczką

Lustro i woda - piękny duet - zwlaszcza wieczorem!