Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Ana 15:42, 26 kwi 2012

Ana 15:50, 26 kwi 2012

Czwartek rano. Pojawiło się piękne słoneczko. Na zdjęciach powojnik nadal czeka, ale już go posadziłam, posadziłam też pomidorki koktajlowe do donicy na tarasie, przesadziłam jedną hortensję bukietową NN do drugiej (w rogu za hustawką), dosadziłam im do towarzystwa 2 kępy Miskanta Little Silver Spider (wykopałam z innej rabaty i podzieliłam - oj Danusiu szpadelek był w obrotach, ciężko było!)...

Ana 15:53, 26 kwi 2012

anula_wn 16:24, 26 kwi 2012

Ana, pięknie tulipankowo u Ciebie ciekawa jestem czy leżaczek doczeka się właścicielki....
arcobaleno 18:19, 26 kwi 2012

Ania - googlam sobie tego miskanta i tylko Ty mi wyskakujesz A to spider chyba ma być ?

Piękne zmiany u Ciebie ! Na leżak sama bym się z chęcią wywaliła

Co z niedzielą?
nika 20:06, 26 kwi 2012

Ana napisał(a)

Fajnie to już wygląda Duża zmiana od zeszłego roku. A na leżaczku juz by się chciało poleżeć... wiem, wiem... jeszcze dużo do zrobienia i leżaczek musi poczekać
Matka 21:39, 26 kwi 2012

Ale fajne leżanki

Daj namiary na leżaczej i ławeczkę bo nie doczytałam chybasuperprzyjeżdżam i sobie tyz poleżę
mira68 06:46, 27 kwi 2012

Aniu fajny kącik na odpoczynek tymbardziej że mamy przed sobą długi wekend będzie można poleniuchować
Ana 08:26, 27 kwi 2012

ach rozpisałam się i wcięło mi posta!!!

Marta - ze Smętowicami w weekend będzie lipa, bo się pochorowałam i na razie to dogorywam troszkę i od domu oddalać mi się nie wolno...

A miskanta poszukaj pod nazwą Kleine Silberspinne - piękny jest! Kupiłam go rok temyu i jesienią miał cudny pióropusz...mam nadzieje, że po moim dzieleniu będą dwie piękne kępy

Na leżaczku kiedyś pewnie poleżę..póki co biegam po ogrodzie za maluchami...dzis wszyscy w domu

Bogda - leżaczek ma z10 lat, albo i więcej nawet. Jest z drzewa teakowego, niezniszczalny, cały sezon na zewnątrz....a laweczkę kupiłam sosnową surową na allegro i zaimpregnowałam wybielającym woskiem. Ma też różany ornament na oparciu, ale po zmontowaniu części okazało się, że namalowałam go na plecach Ot, niby nie blondynka a taka wpadka
Teraz na powtórkę weny brak...ale mam już inny pomysł

dziś ciężkich prac nie będzie, troszkę pomaluję stare meble i "durnostojki", o ile dzieci mi pozwolą. I mam masę rzeczy do wystawienia na allegro...oj żmudna robota...i tak się waham czy wystawić krzesła tarasowe...bo jak ktoś od razu kupi, to w weekend nie będzie na czym siedzieć
Juzia 08:45, 27 kwi 2012

To w opisie aukcji zaznacz, że wysyłka po majówce!
Pozdrawiam!