Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

baraga1904 14:35, 10 lip 2012

...Aniu jestem w szoku...
...w życiu nie spotkałam takiej osoby jak Ty...zazdroszczę Ci talentu i zapału...robisz piękne rzeczy
agata_chrosc... 14:40, 10 lip 2012

Jakie okładeczki cudne! Otwieraj tę firmę dekoratorską bo szkoda, żeby się potencjał marnował.
Ana 15:02, 10 lip 2012

baraga1904 napisał(a)
...Aniu jestem w szoku...
...w życiu nie spotkałam takiej osoby jak Ty...zazdroszczę Ci talentu i zapału...robisz piękne rzeczy

ojej, Aga...dziewczyny wprawiacie mnie w zaklopotanie....
ale cieszę się, że się podoba

Agata - o masz, mialam dzwonić do żlobka!! aaaa...może jeszcze zdążę!
Ana 15:41, 10 lip 2012

zdążyłam - mój synek dostał się do żłobka...cieszę się ogromnie i smutno mi zarazem, że kończy się nasz pewnien wspólny etap niebawem.....
Diana 15:48, 10 lip 2012

ANIU ciesze sie z toba
agata_chrosc... 16:48, 10 lip 2012

No, to do roboty! Ja tam się doczekac nie mogę, kiedy moje dziecko pójdzie do szkoły i będzie tam codziennie, a nie 3 dni w tygodniu jak do tej pory. No, ale ja to wyrodna matka jestem. Strasznie mnie ten etap zmęczył. Juz bym sobie odpoczęła.
Syla 17:10, 10 lip 2012

pyszności pokazujesz i to jeszcze jak pokazujesz .... oprawki mega super .... szkoda , że nie mam dziewczynki bo było by zamówionko życzę Ci aby rozstanie na chwilę z dzidziolkiem nie było aż tak bolesne i aby dzidziolek czuł się w żłobku lepiej niż u siebie w domu i wracało radosne i szczęśliwe i życzę Ci aby biznes rozkręcił się na tyle mocno abyś od czasu do czasu znalazła chwilę dla siebie i swojej rodzinki (czyli wszystko rozsądnie ) buziolki ogromnie i powodzonka !!!
Ana 18:02, 10 lip 2012

Agata - bo jak to mówią - macierzyństwo to nie bajka - oj nie Ja też mam chwilę, kiedy najchętniej trzasnęłabym drzwiami i poszła przed siebie byle jak najdalej...moje dzieciaki to nie aniolki, zdecydowanie. Są uparte, a na drugie mają NIE.
ale kocham je nad życie i każdy wspolnie spędzony dzień to dar...a zrozumialam to dopiero przy Antku...wczesniej wiecznie myslałam o tym co będzie potem, o pracy, szkole...teraz cieszę się naszymi wspólnymi chwilami nawret jesli czasem opadają mi ręce z bezsilności...Kończy się etap takiego najmłodszego i najbardziej beztroskiego dzieciństwa, zaczynają się jakieś tam obowązki, poranne wstawanie, słuchanie kogoś innego niż mama i tata...no i moj maluszek nie jest już takim maluszkiem calkowicie uzaleznionym od mamusi - to chyba "boli" najbardziej...

Syla - dziękuje za zyczenia, tfu tfu tfu, zeby nie zapeszyć
Mam nadzieję pogodzić wszystkie moje plany...i myslę, że kiedy oderwę się troszkę od domowych obowiązków to i powroty do domu i wspólnie spędzany czas będą bardziej przez nas wszystkich doceniane...
agata_chrosc... 19:22, 10 lip 2012

Oj Ana, bajka to to nie jest w żadnym wypadku! Na dodatek moje dziecko uparło się i mówi wyłącznie po holendersku. Ja do niej całymi dniami po polsku, a ona po holendersku! Przyznam, że zaczyna mnie to denerwować i drażnić. No czy ja juz nigdy z własnym dzieckiem własnym językiem nie porozmawiam? Poza tym irytują mnie te dziecięce zabawy, nudzą po prostu. Brak mi cierpliwości, no i długo by tak wyliczać. Pewnie, że kocham Tessę nad życie, ale już bardzo potrzebuję trochę czasu dla siebie. No, trochę mi ulżyło
anula_wn 19:38, 10 lip 2012

Anuś, gratuluję żłobka ! będziesz mieć więcej czasu, ale też będziesz tęsknić za królewiczem....
c'est la vie