Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Ana 13:00, 14 lip 2012

Jolu - dziękuję:*

Tfu tfu tfu...nie zapeszam
Diana 13:56, 14 lip 2012

Aniu to ja tez czekam na poniedziałek trzymam kciuki żeby szybciutko i pięknie wszystko zrobili
an_tre 15:40, 14 lip 2012

Ania gratuluję 300 stronek i życzę wielu sukcesów ogrodniczych

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Syla 17:20, 14 lip 2012

Ale kochane masz słodziaki buziolki dla nich a Antoś to Ciebie mi z buzialka przypomina a córcia to tatusiowa
zuza12 17:44, 14 lip 2012

Witaj Ana.
Jak tylko będą te dechy na tarasie, to dawaj zdjęcia. Wszyscy czekamy na nie z niecierpliwością. Mój taras, chyba dopiero za rok doczeka sie desek, więc z przyjemnościa popatrzę na twój. Za tydzień zaczynam urlop i jeszcze przed wyjazem mam chwilkę wolnego, to się umówimy. Pedzę, bo przestało padać, a ja dzisiaj nabyłam w śmiećmarkecie kamienną donicę i chcę ją obsadzić.
Ana 19:42, 14 lip 2012

Zuza - pokażesz donicę??? W jakim smiećmarkecie - na kwiatowej??
W takim razie w przyszłym tygodniu jesteśmy umówione na kawkę

Sama czekam z niecierpliwością na ten taras...

Syla
- dokładnie tak jak mówisz, sprawiedliwie jest, córeczka tatusia i synuś mamusi

Moja córcia dziś niespodziewanie zjechała z dziadkami do domu...dwa dni w deszczu nad morzem w "budce" kampingowej to udręka...i dzieci i dziadkowie zmęczeni A ja tym sposobem odzyskałam moją małą dwa dni wcześniej
Diana 19:49, 14 lip 2012

Aniu spodziewałaś się ? czy to taka niespodzianka
zuza12 20:06, 14 lip 2012

Zakupy na kwiatowej. Przytaszczyłam jeszcze komódkę do renowacji i rewelacyjny, składany grill na nasza rowerową wyprawę. Chcę wrzucic fotki, ale nie chca mi się załadować. Nie wiem, czy serwer nie jest za bardzo obciążony. Może później sie uda.
Syla 20:08, 14 lip 2012

Moja córcia dziś niespodziewanie zjechała z dziadkami do domu...dwa dni w deszczu nad morzem w "budce" kampingowej to udręka...i dzieci i dziadkowie zmęczeni A ja tym sposobem odzyskałam moją małą dwa dni wcześniej

Dobre i dwa dni dla Ciebie ... człowiek złapie odrobinkę powietrza dla siebie .... ale szkoda , że dzieciaki nie skorzystały z ładnej pogody ....
seliza 20:54, 14 lip 2012

Ana, gratuluję trzeciej seteczki i życzę kolejnych. Pozdrawiam
I też czekam na zdjęcia desek na tarasie...ja mam kafelki i chyba tak już zostanie, bo mam niski próg w oknie i żeby położzyć cokolwiek inneo musiałabym skuć cały beton więc chociaż popatrzę sobie u Ciebie i nacieszę oko..