Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Ana 15:17, 16 lip 2012

Asia, Aga - oby było jak mówicie i ogródek i dom ocalał po zamieszkaniu z nami Luki Dzieciaki nie moga się doczekać
M zadeklarował poranne wyprowadzanie przed wyjazdem do pracy, czyli pobudkę o 6 mogę sobie darować

Deski legarowe już są, pierwsze 5 desek tarasowych też już na miejscu

A ja "obrabiam" biuro - mam silne postanowienie ogarnięcia tego pokoju w tym tygodniu, półki gotowe do malowania, konczę robić lampę i jeszcze milion innych rzeczy do zagospodarowania
Milka 15:23, 16 lip 2012

Ana napisał(a)
Oj dziewczyny, wiecie , że ja też...ale znajduję sobie zajęcia, żeby wciąz tam nie zaglądać

Szykuję mój domek dla...nowego lokatora

Od jutra zamieszka z nami Lukrecja, czyli golden Retriever z kawalerskich czasów M...Luka ma juz 11 lat i parę ostatnich lat spędzila na zakładzie u M...ale jutro ma operację, bo niestety ma guza i potem zabieramy ją do siebie, niech ma spokojna starość...psychicznie przygotowuję się na latającą sierść, ślady łap i pogryzione kapcie
Ale nie pozwolę jej leżeć samej w firmie, przestraszonej i cierpiącej po operacji, nie mam serca tego zrobić...dlatego postanowione, kojec i miski kupione i czekamy na rekonwalescentkę...

Ana, gratuluję, piesek się odwdzięczy a w tym wieku, one nic nie niszczą, są za to świetnym przyjacielem
baraga1904 15:32, 16 lip 2012

...zwierzęta potrafią byc wdzięczne, mają do tego jakiś dodatkowy zmysł...
...dzieci będą szczęśliwe...
coli 16:21, 16 lip 2012

Ana napisał(a)

A ja "obrabiam" biuro - mam silne postanowienie ogarnięcia tego pokoju w tym tygodniu, półki gotowe do malowania, konczę robić lampę i jeszcze milion innych rzeczy do zagospodarowania

Ana pokaż koniecznie swoje dzieło jak skończysz
anula_wn 16:30, 16 lip 2012

Ana, co za zmiany !!! piesek pisz koniecznie jak się zaaklimatyzował w domku! sierść...cóż, to się sprzątnie, więc dasz radę (ja też nie lubiłam, fuj, a popatrz jakiego mam futrzaka )
JulkAd 23:24, 16 lip 2012

Aniu czytam wątek raz od początku raz od końca. Nie wiem gdzie właściwie jestem, chcę być u Ciebie na bieżąco ale też nie chcę żeby mi coś z przeszłości umknęło.
Ogród już jest super, sama "Gospodyni" tego ogrodu to widzę dobrze zorganizowana, ciepła i przyjazna Osóbka. Aniu trzymaj tak dalej. Będę śledzić, nie tylko Twoje ogrodowe inspiracje, ale również inne talenty, które posiadasz. Całuski dla Dzieciaczków i przyszłej lokatorki.
Trzymam kciuki za nowy taras
Ana 07:49, 17 lip 2012

Anula, ja kociara jestem, Twojego futrzaka uwielbiam
ale Lukę też uwielbiam i myślę, że jakoś się dogramy za jakiś czas...

Julka - od poczatku - daj spokój Poogladaj co najwyżej obrazki i już
Cieszę się, że do mnie zagladasz i bardzo dziękuję za takie miłe slowa!
Lena 07:54, 17 lip 2012

Ana gratuluję nowego lokatora
Bądz dzielna!!!
Pozdrawiam
Ana 08:12, 17 lip 2012

"Czymam się" i dzielna jestem...najwyzej po nocach będę zamiatać klęby sierści
Mam nadzieję, że Luka "dogada" się z maluchami, bo to moja największa obawa, ale liczę na to, że się do siebie przekonają
monitka 08:54, 17 lip 2012

Ana to dobra decyzja dla psiny i dla Was o ile jak mówisz Luka polubi dzieciaki, bo że one ją polubią to ja jestem pewna Goldeny to łagodne psiaki więc powinno być ok
Ja ciągle odwlekam taką decyzję chociaż strasza nieustannie mi dziurę w brzuchu wierci...