Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Ana 13:51, 17 lip 2012

Hm, to takie "cuś", co w blogowym swiecie nazywa się CANDY. To znaczy, że z jakieś okazji (lub też bez) postanawiam rozdać coś od siebie moim czytelnikom. Ja wstawiam posta z tym, co chcę podarować, a chętni na wzięcie cukierka wpisują się w komentarzu deklarując chęć wzięcia udziału w zabawie. Określam czas do kiedy można zgłaszać się do zabawy, a po tym terminie robię losowanie i candy wędruje do wylosowanej osoby
Moje rozdawajki są z okazji drugiej rocznicy bloga, którą notabene przegapiłam - była na początku lipca
agata_chrosc... 14:05, 17 lip 2012

To ja też chcę! To lecę zaraz do bloga!
abiko 14:26, 17 lip 2012

no druga rocznica na blogu gratki..
nie mogę napatrzyć się na to twoje cudowne krzesło
agata_chrosc... 14:41, 17 lip 2012

Obejrzałam! Ręczniki z wieszakami na prezent - s-u-p-e-r!
Ana 15:52, 17 lip 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Obejrzałam! Ręczniki z wieszakami na prezent - s-u-p-e-r!

wlaśnie szykuję prezent ślubny kolejny tym razem dla kuzyna i przyszłej malzonki z dalekiej Finlandii (która na szczęscie lubi rękodzieło i sama też się na tym polu udziela )

Na blogu jeszcze CANDY nieogłoszone - dopiero skonczyłam je szykować, czeka na sesję zdjęciową - prawdopodobnie pojawi się jutro

Aga - dzięki! Tak mi szybko zleciały te dwa lata, wiele się działo...
Enya73 09:35, 18 lip 2012

Witaj Aniu! Wpadłam dziś z wizytą do Twojego ogrodu Bajecznie, pomysłowo, klimatycznie, po prostu cudnie
Przy okazji. Prowadzisz bardzo ciekawego bloga. I robisz wspaniałe rzeczy handmade. Zdolniacha z Ciebie Podziwiam
Widzę też , że zaglądamy do tych samych blogów Polecam Ci też WHITE PLATE
Do Ciebie też będę zaglądać częściej po inspiracje i porady, jeśli mogę. Masz może pomysł co zrobić ze starą ocynkowaną konewką?

Pozdrawiam serdecznie
Ana 09:47, 18 lip 2012

Anitko witaj

Dziękuję za pochwały, serce rośnie kiedy komus podoba się to co robię

Konewka...nie robiłabym z nią za wiele, bo jest sliczna...dodałabym napis, prosty, kremowy, lekko starty...i swojski, nie zaden garden...może po prostu ogród Mój ogród, tajemniczy ogród....

I white plate znam i lubię...przez te dwa lata "działalności" poznałam na prawdę wieeele blogów
Ana 09:48, 18 lip 2012

Dziś będzie mnie mało, grafik bardzo napięty jest, wiele rzeczy do zrobienia, biuro do ogarnięcia, malowanie, lakierowanie, wiercenie, ukladanie...ambitnie

do tego dwójka maluchów i moja biedna Lusia...oj cierpi mi psisko, slaba jest bardzo, jeść nie chce...az mi się płakać chce jak na nią patrzę...
Enya73 09:53, 18 lip 2012

Ana napisał(a)
Anitko witaj

Dziękuję za pochwały, serce rośnie kiedy komus podoba się to co robię

Konewka...nie robiłabym z nią za wiele, bo jest sliczna...dodałabym napis, prosty, kremowy, lekko starty...i swojski, nie zaden garden...może po prostu ogród Mój ogród, tajemniczy ogród....

I white plate znam i lubię...przez te dwa lata "działalności" poznałam na prawdę wieeele blogów

Dzięki, tylko jakiej farby użyć na ocynkowaną blachę? Masz jakieś swoje sposoby?
Ana 09:56, 18 lip 2012

Anita...jestem wierna akrylowym do drewna i metalu...w sumie nie wiem jak się spiszą na ocynku...