Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

anula_wn 12:17, 30 lip 2012

Irenko, mieliśmy od Ani wyjechać o 17, ruszyliśmy o 19....... nie chciało nam się od nich wychodzić - tak było super!
Domena65 14:07, 30 lip 2012

kaisog1 napisał(a)

Sebciu, no fajne rozwiązanie dla taty, gorzej z dzieciakami Kamyk pod huśtawką teraz nie wchodzi w grę - patrząc na akrobacje i pomysły starszej pociechy i ilość upadków przy okazji to tam musi być trawa lub coś równie miękkiego. (zwłaszcza, że niedługo do harców dołączy Anton) Może jak dzieciaki podrosną to wtedy wskoczy tam żwirek...
ale pomysł z trawą w rogu jest ok

Jak napiszę to co mam napisac to powiesz, że zwariowałam ale może..... kup sztuczną trawę. Teraz są takie, że nie rozpoznasz, czy żywa czy sztuczna

Ja mam sztuczny mech na tarasie i bardzo dobrze się sprawdza. Nie zależnie od pory roku zawsze jest zielono Wygląda bardzo naturalnie, dopiero po dotknięciu i bliższym przyjrzeniu się można zauważyć, że to imitacja mchu, więc genialnie, bo na pierwszy rzut oka tego nie widać. No i cenowo jest bardzo dostępny
Ana 14:16, 30 lip 2012

Domena - dzięki za podpowiedź, ale ten kąt już daaaawno zaaranżowany

Anula - a mogliście przenocowac po prostu - mowiłam!!

Irenko
- już tak nie chwal nie chwal....i ja jak każdy chwasty mam i stos prasowania na górze i przypieczone kielbaski nobody's perfect

Asia, Karolina - oj na prawdę było przesympatycznie, a jak Wam jeszcze pokażę jake cacka dostałam od Anuli Bateryjki się ładują!

Milka 14:20, 30 lip 2012

anula_wn napisał(a)
Irenko, mieliśmy od Ani wyjechać o 17, ruszyliśmy o 19....... nie chciało nam się od nich wychodzić - tak było super!

a tak bywa, tylko wtedy, gdy jest super
wiem po sobie
Ana, pochwał nigdy za wiele
JulkAd 14:59, 30 lip 2012

Oj, ale Wam fajnie było...dzieci super, pogoda dopisała, no i zabawa widać dla nich przednia
kwiatholandii 09:33, 31 lip 2012

Super spotkanie Piękne dzieciaczki macie. Pogoda dopisała i fotki piękne
Ana 10:39, 31 lip 2012

Irenka - to przyjeżdżaj w nasze strony - brama wjazdowa zawsze szeroko otwarta dla gości!!

Julita - dzieciaki zapomnialy o calym świecie jak weszły do basenu... trzeba było w końcu zakręcić wodę...ale to też malo pomogło...tylko hasło "lody" zadziałało

Monika - dziękuję Bylo na prawdę fajnie
JulkAd 10:45, 31 lip 2012

Ana napisał(a)
Irenka - to przyjeżdżaj w nasze strony - brama wjazdowa zawsze szeroko otwarta dla gości!!

Julita - dzieciaki zapomnialy o calym świecie jak weszły do basenu... trzeba było w końcu zakręcić wodę...ale to też malo pomogło...tylko hasło "lody" zadziałało

Monika - dziękuję Bylo na prawdę fajnie

Moje dzieci też trudno było odgonić od wody Jak nie basen to wąż ogrodowy wystarczył. Dzisiaj u nas 21 stopni, a moje młodsze na basenie siedzi (ale chyba raczej w siatkówkę poszła grać niż się pluskać....no mam taką nadzieję).
Przetacznik 18:56, 31 lip 2012

anula_wn napisał(a)
Aniu,
jeszcze raz serdecznie dziękujemy za królewską gościnę ! było tak nam dobrze u Ciebie, że nie chciało nam się ruszać w powrotną drogę......

z przyjemnością będziemy wracać do Was, w Wasze gościnne progi, do pięknego ogrodu, który wypełnia radosny śmiech Waszych skarbów! dzieciaczki macie przeurocze !!! spotkanie z Wami zostanie na długo w moim sercu

Oj Ano nieładnie takie coś przede mną zataić, dzięki Anulo, gdyby nie Ty to bym nie zobaczyła tego cudeńka ; )
Przetacznik 18:57, 31 lip 2012

no i wszyscy wyglądacie bardzo miło, fajnie zobaczyć : )