Ach za dużo spadło Ci na głowę. Szkoda Matusi i Antoś się pewnie wymęczył.Uściskaj ich mocno.
Po takim natłoku spraw przyjdzie czas i na odpoczynek zapewne
Tak mi przykro, że takie smutne wieści. Maluchy bidne, ale na pewno szybko o tym zapomną. Ja mogę tylko dodać, że jestem niepocieszona, że tym razem nici z waszej wizyty, ale mam nadzieję, że to tylko odsunięcie w czasie. Trzymaj się i jak już znajdziesz chwilę to oczywiście wklejaj zdjęcia. Pozdrowienia ciepłe
Aniu TY w szwunku, a ja też nie próżnuję i wydaje mi się, że kiedy zajęć mnóstwo to jakoś tak jest, że i to i jeszcze owo da się dodatkowo dobrze zrobić. A jak czasem niewiele się dzieje to tak gnuśnieje człowiek. Niech się więc robota w rękach zdolnych pali, tylko żadnych tam niepowodzeń i trosk niespodzianych...
a jakoś tak wszyscy się dematerializują jak trzeba coś zrobić wlaśnie upiekłam tort, nastawiłam szarlotkę, zamarynowalam mięsiwo na grilla, pozmywałam, poodkurzałam i umyłam podlogę. Fajrant na dziś
Podgoniłam z robotą, żeby jutro z rana samego wyskoczyć do ogrodu i posadzić kwiatki, bo mnie ściska, że dziś nie dałam rady....
M zamontował latarenki na taraie...Kochani...no czuję, że moje marzenie się spełniło - i to WSPANIAŁE UCZUCIE...
Teraz została moja działka, czyli obsadzenie rabat przy tarasie i uszycie dachu....
Kochani, dziękuję za buziaki i uściski (te nie bardzo mogę przekazać) dla Matusi, dzielna jest i mam nadzieję że za dwa tygodnie nie będzie śladu....
Aniu, jeszcze kilka dni i złapię oddech...na szczęście M wygospodaruje parę dni na urlop i choć nie będzie teraz Holadii, to postanowilismy zabrać dzieciaki nad morze...przyczepą campingową Na agroturystyczne wczasy....
www.wymarzonydomani.blogspot.com - Ana - Ogród Any