Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Ana 00:11, 04 sie 2012

Przetacznik napisał(a)
Aniu TY w szwunku, a ja też nie próżnuję i wydaje mi się, że kiedy zajęć mnóstwo to jakoś tak jest, że i to i jeszcze owo da się dodatkowo dobrze zrobić. A jak czasem niewiele się dzieje to tak gnuśnieje człowiek. Niech się więc robota w rękach zdolnych pali, tylko żadnych tam niepowodzeń i trosk niespodzianych...

oj szczera prawda...kiedy mam leniwy dzien to nawet ugotowanie obiadu jest dla mnie nie lada wyzwaniem...a kiedy mam taki młyn jak ostatnio to wszystko przychodzi szybciej, sprawniej...takie dni tez są potrzebne - żeby bylo potem po czym odpoczywać

No dobrze, zmykam do łóżka na zasłużony sen, buziaki:*
JulkAd 09:13, 04 sie 2012

Aniu udanego dnia, oby wszystkie Twoje niespodzianki dla M wypaliły, no i żebyś dała radę ogarnąć dzisiejszy dzień (a nóż widelec będzie dzisiaj trochę dłuższy?)

Oprócz zdjęć cegiełek, na zdjęcia tortu też czekam, wiem, że mistrzynią w tym jesteś!
Madzenka 10:23, 04 sie 2012

Ana napisał(a)

Ania no co Ty !!! Jakich godzin dodatkowych, zebys nam padla!?
Dziewczynoo Tobie rece sa potrzebne do pracy, musisz czatowac na jakichs pomocnikow dodatkowych, wtedy i bedzie lzej, i krocej

!

a jakoś tak wszyscy się dematerializują jak trzeba coś zrobić wlaśnie upiekłam tort, nastawiłam szarlotkę, zamarynowalam mięsiwo na grilla, pozmywałam, poodkurzałam i umyłam podlogę. Fajrant na dziś
Podgoniłam z robotą, żeby jutro z rana samego wyskoczyć do ogrodu i posadzić kwiatki, bo mnie ściska, że dziś nie dałam rady....

M zamontował latarenki na taraie...Kochani...no czuję, że moje marzenie się spełniło - i to WSPANIAŁE UCZUCIE...
Teraz została moja działka, czyli obsadzenie rabat przy tarasie i uszycie dachu....

Kochani, dziękuję za buziaki i uściski (te nie bardzo mogę przekazać) dla Matusi, dzielna jest i mam nadzieję że za dwa tygodnie nie będzie śladu....

Dzielna jesteś!!!! buziolki dla maluszków szkoda, że cierpią ale na szczęście szybciutko o tym zapomną. A jaka frajda z pisania po gipsie będzie Ma gips czy ortezę????
Moja córka kiedyś łokieć między drzwi włożyła a koleżanka zamknęław drzwi.... A ja oczywiście byłam na delegacji... Oczywiście złamanie..... Ale po latach wspominamy to ze śmiechem Zatem wszystko będzie dobrze.
A czytając o przygotowaniach kulinarnych ośliniłam się i baaaardzo czekam na zdjęcia tarasu, cegły i tych poduch!!!! Na prawdę jesteś dzielna!!! I troszeczke odpocznij z M i przyjaciółmi, ciesz się tymi pieknymi chwilami.
popcorn 10:27, 04 sie 2012

Wow ile roboty! Koniecznie pokaż efekt
pozdrawiam!!
Ana 11:01, 06 sie 2012

Będą będą fotki dziś Nowa ładowarka jest, baterie się ładują, na drzemce Antosia wrzucę fotki

Marzenko - Matusia nie ma ani gipsu ani ortezy...tylko temblaczek - zlamanie podokostnowe, powinno się zrosnąć w ciągu 2 tygodni, mamy tylko ogeaniczac ruchomość ręki w ciągu dnia - co przy mojej iskierce łatwe nie jest
arcobaleno 11:09, 06 sie 2012

Zdrówka dla Matusi - oby rączka szybko się zrosła!
Czekam, czekammmmm na zdjęcia
coli 11:21, 06 sie 2012

Biedna Matusia. Mam nadzieję, że szybko wydobrzeje, zdrówka dla niej i dla Antosia, bo brzuszkowe rewolucje u dzieci też nie są fajne, trzymajcie się.
Lena 11:32, 06 sie 2012

Aniu bądzcie dzielne z córcią - dacie radę
Czasu mało ,ale za to bardzo produktywnie go spędzasz i robisz cudowne rzeczy
Ogród piękny
Ana 12:37, 06 sie 2012

Och, zmiana planów - M zadzwonił, że zaraz wraca do domu, więc ja raz dwa wsiadam w auto i jadę do Smętowic po drzewko i bukszpany do obsadzenia tarasu...ale mam dylemat - co posadzić???? chcę róznej wielkości kule bukszpanowe, a pomiędzy nimi będzie trawka (miała być stipa tenuissima, ale będzie turzyca bronze form) i jedno drzewo - chcę kolumnowe...

które będzie bardziej zwarte i ozdobne i szybciej wiosną pokaże listki - molorząb mariken (nie szczepiony na pniu) czy wiąz wredei? Które polecacie??? Ach blagam o radę, bo za godzinkę roszam w trasę!!! A może jeszxcze coś innego?? Tam malo miejsca jest, więc drzewko nie może się za bardzo rozrosnąc....
Ana 12:38, 06 sie 2012

to ta rabata na rogu - macie swoj typ drzewka??????