oj szczera prawda...kiedy mam leniwy dzien to nawet ugotowanie obiadu jest dla mnie nie lada wyzwaniem...a kiedy mam taki młyn jak ostatnio to wszystko przychodzi szybciej, sprawniej...takie dni tez są potrzebne - żeby bylo potem po czym odpoczywać
No dobrze, zmykam do łóżka na zasłużony sen, buziaki:*
Dzielna jesteś!!!! buziolki dla maluszków szkoda, że cierpią ale na szczęście szybciutko o tym zapomną. A jaka frajda z pisania po gipsie będzie Ma gips czy ortezę????
Moja córka kiedyś łokieć między drzwi włożyła a koleżanka zamknęław drzwi.... A ja oczywiście byłam na delegacji... Oczywiście złamanie..... Ale po latach wspominamy to ze śmiechem Zatem wszystko będzie dobrze.
A czytając o przygotowaniach kulinarnych ośliniłam się i baaaardzo czekam na zdjęcia tarasu, cegły i tych poduch!!!! Na prawdę jesteś dzielna!!! I troszeczke odpocznij z M i przyjaciółmi, ciesz się tymi pieknymi chwilami.
Będą będą fotki dziś Nowa ładowarka jest, baterie się ładują, na drzemce Antosia wrzucę fotki
Marzenko - Matusia nie ma ani gipsu ani ortezy...tylko temblaczek - zlamanie podokostnowe, powinno się zrosnąć w ciągu 2 tygodni, mamy tylko ogeaniczac ruchomość ręki w ciągu dnia - co przy mojej iskierce łatwe nie jest
Och, zmiana planów - M zadzwonił, że zaraz wraca do domu, więc ja raz dwa wsiadam w auto i jadę do Smętowic po drzewko i bukszpany do obsadzenia tarasu...ale mam dylemat - co posadzić???? chcę róznej wielkości kule bukszpanowe, a pomiędzy nimi będzie trawka (miała być stipa tenuissima, ale będzie turzyca bronze form) i jedno drzewo - chcę kolumnowe...
które będzie bardziej zwarte i ozdobne i szybciej wiosną pokaże listki - molorząb mariken (nie szczepiony na pniu) czy wiąz wredei? Które polecacie??? Ach blagam o radę, bo za godzinkę roszam w trasę!!! A może jeszxcze coś innego?? Tam malo miejsca jest, więc drzewko nie może się za bardzo rozrosnąc....