Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

AniaK 13:12, 11 mar 2013

Ja też nie będę wcale, a wcale protestować
Madzenka 20:38, 11 mar 2013

Ana napisał(a)
Aniu - właśnie wracamy z sanek...wczoraj były i aniołki na śniegu i sanki i zjeżdżanie na ślizgawce pokrytej lodem ale frajda dobrze, że przy prozach jest pierzynka ze śniegu...ale nie będę protestować jeśli i mróz i śnieg wreszcie znikną

Marzenko - polecam wosk wybielający do drewna, albo impregnaty wybielające (Jedynka)... terakota nabierze szaro-białej patyny

Dziękować!!!
Kondzio 22:50, 12 mar 2013

przesyłam uśmiech
Ana 12:54, 13 mar 2013

Kondzio napisał(a)
przesyłam uśmiech

Kondziu dziękuję! Oj nawet nie wiesz jak bardzo jest mi dziś potrzebny, bo przez tę pogodę zdołowałam się okropnie...wg prognoz jeszcze w połowie kwietnia ma być w nocy -2 -3 stopnie Załamka

Dziś nawet nie chce mi się z synkiem na spacer iść taka mnie niechęć do tego cholernego śniegu i bałaganu na ogrodzie ogarnia I te kombinezony, buciory brudne i tona ciuchów na sobie...wrrrr...biedny ten mój synek, dziś chyba nie dam się namówić na spacer
zuza12 17:50, 13 mar 2013

Witaj Aniu,
mnie też ta zima dołuje. Krokusy i narcyzy zniknęły pod śniegiem. Już bym chciała sadzić i siać, robić porządki a tak zostaje tylko wyszywanie.
Pozdrawiam
AniaK 18:15, 13 mar 2013

Aniu, no to mnie trochę załamałaś z tą temperaturą, a juz tak sobie myślałam, że jeszcze tylko tydzień i będzie cieplej. Trzymam się tego, że te prognozy się czasem tak całkiem nie sprawdzają, tak optymistycznie. Ja na szczęście nie muszę nigdzie wychodzić, dzieci chorują i ja też jeszcze dostałam antybiotyk, a zza szybki to przyjemnie wygląda, słonce świeci, kapie z dachu, śnieg powolutku znika.

Dużo słońca Ci przesyłam i uśmiechu i rękę podaję cobyś z doła wyszła
Przetacznik 16:01, 15 mar 2013

hmmm... ostatnio rozmawiałam z koleżanką i tak właśnie stwierdziłam jak to dobrze, że już nie muszę codziennie wychodzić na te spacerki z dziećmi, te kombinezony, czapki, szaliki, a to siku, a to piciu... Swego czasu miałam pod opieką czwórkę maluchów i zimą.... oj, nagimnastykowałam się. A teraz moje dzieci to już podlotki, dziwne... ale ma swoje korzyści jak widać ; )
Czekam na Twój ogród na wiosennych i letnich zdjęciach... ciągle mam w pamięci te zwiewne tkaniny na tarasie i stylizowany klosz na paterę jaki zrobiłaś... Pozdrawiam serdecznie.
Milka 17:06, 15 mar 2013

Ana, jeszcze ciut i będzie lepiej! a synuś wyrośnie i kiedys z łezką w oku wspomnisz te spacery
Ana 18:13, 15 mar 2013

Irenko, Weroniko, ja bardzo bardzo lubię te spacery z Antosiem, jego ciekawość, poważne pytania, zwiedzanie okolicznych krzaków Tylko to ubieranie go i rozbieranie z tony ciuchów...ech...potrafi mnie zagrzać
giza 15:02, 17 mar 2013

Ano, mam pytanie nieco technicznbo- architektoniczne
Czy masz uwagi co do zadaszenia nad tarasem w postaci poliwęglanu??? Czy mocno się pod nim nagrzewa???