Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W zgodzie z naturą

W zgodzie z naturą

Milka 06:20, 06 paź 2016

Cudne haftowanie i marcinki, fajnie źe jestes Elu
elka_ 09:01, 06 paź 2016

Zaglądam z rana a tu takie miłe odwiedziny
Dziękuję Irenko, muszę przyznać, że ilekroć jestem w Twoim ogrodzie, zawsze gubię się, stwierdziłam, że koniecznie muszę go zobaczyć na żywo, jest taki tajemniczy, zaskakujący, bogaty i kolorowy, po prostu cudny

Och muszę to napisać u Ciebie
Makusia 09:16, 06 paź 2016

elka_ napisał(a)

Wracam do ogrodu, więc teraz haft musi poczekać

To u Ciebie pogoda pozwala na pracę w ogrodzie? Oooo! To zazdraszczam! W środkowej Polsce armagedon jakiś...
BasiaLT 11:41, 06 paź 2016

Makusia napisał(a)

To u Ciebie pogoda pozwala na pracę w ogrodzie? Oooo! To zazdraszczam! W środkowej Polsce armagedon jakiś...

W zachodniej też masakra, zimno, leje i wieje non stop. Chciałam trochę deszczu bo długo było sucho ale to co jest teraz to trochę przesada.
danuta_szwajcer 14:02, 06 paź 2016

Masz talent, podziwiam, piękny obraz Zdrowia życze a w ogrodzie piękna jesieńPozdrawiam
Biedronka 14:18, 06 paź 2016

Witaj Elu, jestem z rewizytą, przeczytałam cały wątek i podziwiam Twój ogród, masz bogactwo roślin przeróżnych, widać że od dawna to kochasz
Pozdrawiam. Ela
gobasia 15:31, 06 paź 2016

elka_ napisał(a)
W moim jesiennym ogrodzie...

pieknie w Twoim jesiennym ogrodzie...Haft wybralaś sobie trudny,czekam na efekt końcowy..pozdrawiam i dobrze ,że już jesteś
Rumianka 15:42, 06 paź 2016

Przyszłam do Twojego ogrodu po raz pierwszy...zachwyciły mnie takie dojrzałe kompozycje rabatowe...masz pięknie, życzę zdrowia, a ogród nie ucieknie...
elka_ 19:56, 06 paź 2016

Makusia BasiaLT Dziewczyny u mnie też cały dzień lało, powiedzenie, że wracam do ogrodu, nie znaczyło, że dzisiaj

danuta_szwajcer Dziękuję Danusiu Też pozdrawiam

Biedronka Dziękuję, że chciało się Tobie czytać cały wątek, przyznam, że też tak robię, jeśli wątek ma do 200 stron
Ogród rzeczywiście kocham, ale brakuje mu ogrodowiskowego poloru wszystko przede mną, zresztą wiesz jak to jest

gobasia "pięknie w Twoim jesiennym ogrodzie...Haft wybrałaś sobie trudny,czekam na efekt końcowy..pozdrawiam i dobrze ,że już jesteś"

Dziękuję Basiu, fakt haft nie należy do łatwych, oprócz krzyżyków będzie jeszcze cała masa koralików efekt końcowy na pewno pokażę

Rumianka "Przyszłam do Twojego ogrodu po raz pierwszy...zachwyciły mnie takie dojrzałe kompozycje rabatowe...masz pięknie, życzę zdrowia, a ogród nie ucieknie..."

Witaj Rumianko, zapraszam na przyszłość masz rację ogród nie ucieknie, a o zdrowie należy dbać
wrobelki 19:58, 06 paź 2016

Elu jaka piękna kwitnąca jesień u Ciebie ślicznie