Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

AniMa 09:35, 23 lis 2016

Jolu jak na moje oko, to coraz bardziej
Fajną wczoraj szczotkę z ogona zrobił, jak przyszła sąsiadka, która wcześniej psa głaskała.... Malec ma odruchy...Ciekawe jak zareaguje na piesa mamy???? Może powiedzieć jej by go do fryzjera nie wiozła i wykąpała w Lenorze....kocur pomyśli, że żywy misio przyjechał
sylwik69 16:13, 23 lis 2016

AniMa napisał(a)
Sylwia kąpiesz kota??? A taki brudny był, lekarz zalecił czy z jakiego powodu???? Nie wiedziałam, że można kota tak często kąpać i ogólnie, ze można????

Był w okropnym stanie i chory,pierwsze kąpiele piszczał i sie bronił ale nie było wyjścia!teraz chyba mu się spodobało,nie protestuje,a ja uwielbiam jego puszystą i czystą sierść
AniMa 22:17, 23 lis 2016

Nasz Lord mały to ma puszek zamiast sierści. ..a grzeje jak sie przytuli...juz planuje okłady z kocura na moje bolące korzonki...tylko niech kocur podrosnie, coby cale okrył....

Ps. Kotu nie stanie sie zadna krzywda
nawigatorka 22:27, 23 lis 2016

okłady z kocura....hmmmm
AniMa 22:34, 23 lis 2016

No,moje dziewczyny mialy panike w oczach jak zażartowałam...

Na humorze sie nie znają....czarnym...
kasja83 07:21, 24 lis 2016

AniMa napisał(a)
No,moje dziewczyny mialy panike w oczach jak zażartowałam...

Na humorze sie nie znają....czarnym...

A ja najbardziej preferuję humor czarny
lojalna_ 14:24, 24 lis 2016

No sie uśmiecham )))))
AniMa 07:47, 25 lis 2016

makadamia 08:21, 25 lis 2016

AniMa napisał(a)
Z nieogrodowymch rzeczy, to wczoraj miałam pana od mebli...chcę zrobić szafę pod schody, do wiatrołapu i witrynke na kieliszki....Pan super, ale jak zobaczył moje meble kuchenne, to stwierdził, że wykonawca nie znał sie na lakierowaniu...No ja tez się nie znam i dla mnie było dobrze!!!! Oświecił mnie, że lakier musi odbijać jak lustro a u mnie niestety odbija jak krzywe zwierciadło....buuuuu

Jak ja nie lubię, jak mnie ktoś oświeca w takich sytuacjach!
Kuzynka zajrzała kiedyś do łazienki i zauważyła mimochodem, że płytki z róznych serii mamy. Faktycznie. Dwa odcienie jak byk. Wcale tego nie zauważyłam wcześniej. A jak mi powiedziała, to zauważyłam i mi przeszkadza.
I po co ona mi to mówiła, pytam się grzecznie? Wolałabym nie wiedzieć i się nie irytować
AniMa 08:35, 25 lis 2016

U nas szwagier ostatnio oglądał głośniki eMa...ogląda, ogląda, i w pewnym momencie pyta: a te wgniecenia na membranie to specjalnie zrobiłeś???? eM:Jakie wgniecenia????...no w każdym jednym ktoś palucha odcisnął....Nie komentuję miny eMa i jak chodził przy tych głośniczkach potem Oczywiście sprawycy nie ma, choć jeden podejrzany jest na liście (pewna 3 latka)