Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Makusia 23:23, 07 cze 2017

Bardzo Ci współczuję, bo zwierzak jest jak członek rodziny. Ale przecież nic nie jest jeszcze przesadzone! Na pewno da radę i będzie walczyć!
Johanka77 23:26, 07 cze 2017

Smutno.
Może się jednak wyliże.
Bądź dobrej myśli!
malgol 08:38, 08 cze 2017

Bardzo współczuje Wiem co czujesz bo sama mam 2 koty i kazdą ich chorobę przezywam chyba bardziej niż członka rodziny. Kot nie powie ,że cierpi. Na pocieszenie Ci powiem, że Nasz kocurek tez kiedyś był chory, wyglądało na ciężkie zatrucie, nie jadł, wymiotował itd. Tydzień kroplowek 2 razy dziennie,zastrzyki na wszystko co możliwe bo pewności nie było co mu jest , karmienie łyżeczką siemieniem lnianym, potem gotowanym ryzem...jak z niemowlęciem.I wydobrzał, i żyje i ma się dobrze.Miej nadzieję i walcz! Ściskam mocno
BasiaLT 09:03, 08 cze 2017

Bardzo ci współczuję, u mnie zwierzaki to też jak członkowie rodziny. Może się uda jednak uratować kotka.
sylwik69 19:35, 08 cze 2017

Dziewczyny dziękuje za wsparcie , wciąż mam nadzieję ,że kotka podejmie walkę...na razie nie ma żadnej poprawy mimo całodobowej profilaktyki
Szafran 16:23, 10 cze 2017

Trzymaj się Sylwia. Daj znać jak kici będzie już lepiej.
sylwik69 19:22, 13 cze 2017

Mam bardzo dobre wiadomości od mojego wpisu minęło 5 dni i to był trudny okres dla nas wszystkich,walka o życie naszej Buni. Nie jadłam i nie spałam razem z nią... czuwanie i zaglądanie czy oddycha,karmienie na siłę i sprzątanie...wreszcie od wczoraj widać poprawę,jest bardziej obecna,wstaje,przechadza się,jest z nią kontakt jeszcze bardzo słaba,wychudła ale mam nadzieję,ze teraz już może być tylko lepiej.Kryzys zażegnany a jutro morfologia która dużo nam powie o jej stanie zdrowia.Niestety jeszcze sama nie je ale to pewnie kwestia czasu.Bardzo się cieszę wreszcie mogę spokojnie i normalnie funkcjonować,ale ulga...nigdy,przenigdy nie podejrzewałam siebie o takie uczucia w stosunku do kota
Elka 18:25, 14 cze 2017

Sylwuś "tyle wiemy o sobie na ile nas sprawdzono" - ja nigdy nie podejrzewałabym siebie o większe uczucia w ogóle do zwierzat, a jednak łza się w oku kręci.... też jestem po przejściach w tym temacie. Zdrówka kota.
sylwik69 21:02, 14 cze 2017

Elka napisał(a)
Sylwuś "tyle wiemy o sobie na ile nas sprawdzono" - ja nigdy nie podejrzewałabym siebie o większe uczucia w ogóle do zwierzat, a jednak łza się w oku kręci.... też jestem po przejściach w tym temacie. Zdrówka kota.

Dziękuję Elu! i wszystkim,którzy mnie wspierali morfologia wyszła bardzo dobrze,leukocyty poprawiły się znacznie i teraz tylko obudzić w niej apetyt
sylwik69 21:31, 14 cze 2017

Kilka migawek z ogrodu

stipa z ubiegłego roku

trzcinniki KF sięgają już płotu,pogoda czerwcowa: deszcz i słońce bardzo im sprzyja

niedawno obsadzona rabata,wciąż myślę czy dobrym pomysłem będzie wkomponowanie w nią bukszpanowych kul?