Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

sylwik69 22:12, 26 maj 2017

https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/128/1283608/original.JPG
Rabata na oczyszczalni! wracam do niej... mam seslerie jesienne i szałwię Caradonna oraz różowe szałwie 50 cm wysokie odmiany nie znam.Moje pytanie czy pomieszać z nimi berberysy purpurowe kolumnowe?
chciałabym jutro posadzić...pomóżcie!
polinka 22:48, 26 maj 2017

Sylwik, berberysy mogą być nosicielami rdzy traw...Jeśli chcesz się od niej uchronić to trzeba pryskać chemią...
sylwik69 08:33, 27 maj 2017

polinka napisał(a)
Sylwik, berberysy mogą być nosicielami rdzy traw...Jeśli chcesz się od niej uchronić to trzeba pryskać chemią...

Dziękuję Polinko! na większości pinów w trawach jest berberys który ładnie się komponuje... ustawię doniczki na rabacie i zdecyduję czy nie powstaną zbyt duże dziury.Miedzian wystarczy czy trzeba czegoś mocniejszego używać?
sylwik69 10:48, 28 maj 2017

Skrzynie warzywne po liftingu

Rabata na oczyszczalni: szałwie Caradonna i Medium Deep Rose z seslerią jesienną i turzycami.Zastanawiam się czy przenieść tam berberysy ,które są na razie na obrzeżach?

To być może będzie turzyca Hit- apropinquata. Fontannowa,zwiewna,dokupię więcej
sylwik69 11:01, 28 maj 2017

A to rzeczy z którymi chciałam się pożegnać i wydać... ale nadałam im nowe życie

Dzięki sprayowi mam nietuzinkowe lustro do łazienki

Powoli powstaje prysznic

Dom ocieplony w 95%,niedługo struktura i wreszcie znikną rusztowania i bałagan
AnnaCh 11:11, 28 maj 2017

Sylwia, domek pięknie wygląda Wiem jak się cieszysz, a lustro w łazience świetne, bardzo fajnie wyglądają takie elementy w zestawieniu z nowoczesnym wnętrzem łazienek, super
Rabata na oczyszczalni jak nabierze masy będzie bardzo fajna
Czym przemalowałaś skrzynie? Bo te moje też mi się średnio podobają i myślałam tez o szarym, do domu by mi pasował
Szafran 11:13, 28 maj 2017

Hej Sylwik dzisiaj wpadłam z wizytą ale u Ciebie się dzieje. Pięknie to wszystko zaczyna wyglądać. Widzę czosnek jest piękny. U mnie też zawita jesienią. W przyszłym roku będę się mogła cieszyć jego widokiem już u siebie. Pozdrawiam
lutroja 08:40, 29 maj 2017

dzieję się widzę, daj kobiecie spray ...lustro cudo !
Nett 11:56, 29 maj 2017

Strasznie jestem ciekawa efektu jak się wszystko rozrośnie na rabacie. W końcu też trochę nad nią się głowiłam

A postępy przy domku cieszą, już widać koniec prac.. Będzie pięknie.
sylwik69 14:26, 29 maj 2017

AnnaCh napisał(a)
Sylwia, domek pięknie wygląda Wiem jak się cieszysz, a lustro w łazience świetne, bardzo fajnie wyglądają takie elementy w zestawieniu z nowoczesnym wnętrzem łazienek, super
Rabata na oczyszczalni jak nabierze masy będzie bardzo fajna
Czym przemalowałaś skrzynie? Bo te moje też mi się średnio podobają i myślałam tez o szarym, do domu by mi pasował

Aniu wybór w farbach ogromny..ja wybrałam najtańszą opcję Śnieżka do drewna i metalu - jasny popielaty dziękuję