Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Działeczka Asi :)

Działeczka Asi :)

Toszka 07:46, 17 wrz 2016

Makusia napisał(a)

Toszka poproszę o analogiczne stwierdzenie na moim wątku

Asiu - ja łokieć, Ty plecy- uważaj kobieto na siebie!!!

Asiu, od chyba miesiąca nic innego nie robię tylko myślę o Asi rabacie i jak poupychać w kompozycji pomidorowe róże. Coś czuję, że jeszcze w przyszłym roku będziemy debatować nad zestawem "jak skomponować pomidorową różę bez zastosowania pięknej hiszpańskiej dziewczyny"

iwka napisał(a)
uuu to ciepło było faktycznie dzisiaj upalny dzień

Iwciu, tez byś pewnie w myślach policzyła do 1000 gdyby twoje dziecko dostało 1 za brak podręcznika, którego to (po prawdzie całego zestawu) szkoła nie zapewniła... nauczyciele niby wiedzieli o zaistniałym fakcie... ale dzieciak pałę dostał i nauczyciel wiedząc o swoim błędzie stopnia cofnąć nie chce tylko wymyśla poprawki tłumacząc się, że gdyby stopień cofnął to by jego autorytet ucierpiał w oczach dzieci Dla nas to patowa sytuacja
A podręcznika dalej nie ma...

asiak 08:09, 17 wrz 2016

Toszka napisał(a)

Asiu, od chyba miesiąca nic innego nie robię tylko myślę o Asi rabacie i jak poupychać w kompozycji pomidorowe róże. Coś czuję, że jeszcze w przyszłym roku będziemy debatować nad zestawem "jak skomponować pomidorową różę bez zastosowania pięknej hiszpańskiej dziewczyny"

Toszko, bardzo mnie cieszy fakt, że o mnie myślisz
Zapraszam Cię codziennie wobec tego na kawkę i jakieś ciacho
Toszko, co to jest piękna hiszpańska dziewczyna?
Tosieńko, to tylko 6 marnych róż pomidorkowych

Ps. Kręgosłup boli jak cholera, nafaszerowałam się lekami
asiak 08:12, 17 wrz 2016

Martuś, Aniu... Wy też uważajcie na siebie Nie trzeba być takim zawziętym
Margerytka40 08:19, 17 wrz 2016

Skąd ja znam ten ból kręgosłupa . Współczuję i życzę szybkiego ozdrowienia .
asiak 08:21, 17 wrz 2016

To wszystko przez noszenie tej kostki granitowej buuuuu....
Margerytka40 08:28, 17 wrz 2016

Mam nadzieję że jak Ci nie przejdzie to pójdziesz do lekarza ? Ja tak miałam po noszeniu kamiorów na oczko . Najpierw też faszerowałam się lekami . Skończyło się na rwie kulszowej i rehabilitacji . No ale nauczyłam się że trza mierzyć siły na zamiary .
Toszka 08:32, 17 wrz 2016

Piękna hiszpańska dziewczyna to dziewczyna prosto z Hiszpanii tańcząca flamenko i trzymająca ognistą różę w zębach lub ręku
asiak 08:39, 17 wrz 2016

Toszka napisał(a)
Piękna hiszpańska dziewczyna to dziewczyna prosto z Hiszpanii tańcząca flamenko i trzymająca ognistą różę w zębach lub ręku

No tak hihihi... ja blondynka
asiak 08:40, 17 wrz 2016

Margerytka40 napisał(a)
Mam nadzieję że jak Ci nie przejdzie to pójdziesz do lekarza ? Ja tak miałam po noszeniu kamiorów na oczko . Najpierw też faszerowałam się lekami . Skończyło się na rwie kulszowej i rehabilitacji . No ale nauczyłam się że trza mierzyć siły na zamiary .

Asiu, ja u lekarza 100 lat nie byłam
Margerytka40 08:57, 17 wrz 2016

Ja też idę jak już prawie agonia ale wtedy to już nie dało się normalnie funkcjonować . Pamiętam do dziś jak chodziłam na kolanach bo normalnie się nie dało .