Tu trzeba szczękę łapać z wrażenia, a nie śmiać się! Niebo, a ziemia! Efekt bardziej spektakularny niż w reklamie tuszu do rzęs 4 w 1! No gratulować wypada, co niniejszym czynię!
Dziękuję Wam dziewczyny bardzo Bardzo mi miło
Pół soboty i pół niedzieli walczyłam z tą fryzurą, aż mam zakwasy w rękach
I teraz mam pytanie... co posadzić dookoła tej tui? Z tyłu jest mało słonka, to planuję wsadzić hosty, a co z przodu? Zrobiło się trochę miejsca wokół i muszę coś wsadzić. Myślałam o żurawkach, tylko nie wiem jakie?
Asiu hosty i żurawki to fajne połączenie, ja bym dała jakąś bordową odmianę, one dobrze wytrzymują słońce. Ale wtedy przemyślałabym te sielskie kwiatkowe nasadzenia z przodu, jak dla mnie to by się razem niezbyt komponowało. Ale to moje zdanie. Jeżeli chcesz tam kwiatki jednoroczne, to fajnie zgrałyby się chyba białe bergenie w takim pasie dookoła. Byłoby stonowanie i kwitnąco.
Jednooczne kwiaty, też są ładne tylko trzeba je trochę pogrupować kolorami.
Jak coś jest żółto pomarańczowe możesz śmiało posadzić obok żółtego podbije to jeszcze jego kolor
Teraz skup się na projekcie, trzymasz nas w napięciu oglądaj ogrody a pomysły będą przychodzić same
Ja tak samo jak Ty jak trafiłam na O.. miałam już obsadzony ogród, jest dużo trudniej, ale za to bardziej oryginalnie
Pooglądaj też ogrody szefowej Danusi, w nich też potrafi być kolorowo i kilka gatunków w jednym miejscu trzeba tylko to umiejętnie połączyć.