Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Działeczka Asi :)

Działeczka Asi :)

kamcia 22:14, 02 kwi 2017

Asiu chodzi mi o różaneczniki, a macie jakieś namiary gdzie przez net kupię trzmielinę emerald gold, takie małe sadzonki, ale gęste, bo chcę na obwódkę.

frezja 22:45, 02 kwi 2017

kamcia napisał(a)
Asiu chodzi mi o różaneczniki, a macie jakieś namiary gdzie przez net kupię trzmielinę emerald gold, takie małe sadzonki, ale gęste, bo chcę na obwódkę.

Trzmielina bardzo łatwo się korzeni..nie chcesz spróbować ? chyba ze już musisz mieć gotowe do posadzenia.
asiak 10:30, 03 kwi 2017

kamcia napisał(a)

Różaneczniki będę zamawiać tutaj

http://www.cieplucha.com.pl/pl/strona-glowna
lindsay80 10:49, 03 kwi 2017

Asia, jakie piękne masz te formowane bukszpany, kula taka wielka wow!
Trzymam kciuki, żeby róze okazały się jedną, właściwą odmianą.
Kawa 10:52, 03 kwi 2017

macham
wszedzie się coś dzieje
nareszcie ładna pogoda i można dłubac
gobasia 10:55, 03 kwi 2017

Super masz kule, stożki takie już duże...Ładnie będzie,trzymam kciuki za róże...oby były te co chciałaś
asiak 15:07, 03 kwi 2017

U mnie dzisiaj pochmurno, ale nie pada
Dostałam paczkę, lilie, kłącza malwy, przetacznika i orlika. I agrest pienny dla mojego eMa
Biorąc pod uwagę pogodę, nie wiem czy uda mi się iść na działkę
asiak 16:33, 03 kwi 2017

Dziewczyny, mam do przesadzenia nieszczęsną wierzbę Hakuro pienną oraz perukowca piennego złotego.
Co będzie bardziej pasowało w zaznaczonym punkcie?

Przypomnę, że wzdłuż alejki będą żółte róże (chyba hihihi)
W tym rogu mam wsadzoną forsycję, czy mam ją przesadzić czy mogę do niej dosadzić coś na tej nodze?
frezja 16:39, 03 kwi 2017

A jakby drzewka tu ?

16:43, 03 kwi 2017
napisałam u siebie ale wkleje u ciebie ...bo az sie boje ze tuja danica cie pokusi bezsensu juz lepsze sa cisy ...ale zakup regularnych kul jest kosztowny a wyprowadzanie od malego żmudne

"tylko nie tuje Danica!

jak juz miałabym kupić cos kulopodobnego to niskie azalie czy rododendrony wąskolistne
np Rhododendron 'Kermesina' albo 'Georg Arends' jest doży wybór ...ale tego typu... one sa pól-zimozielone czyli nie zrzucają wszystkich liści, na jesieni ładnie sie przebarwiają na czerwono, po kwitnieniu zaserwujesz im ciecie i uformujesz cos na kształt kuli czy elipsy/ dysku"

zobaczyłam u ciebie dobry link wiec ...ucieszyłam sie .....najwyzej zamówisz wiecej tych azali/rh przemyśl sobie ...po co ci te tuje? szkoda kasy i miejsca
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies