Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Działeczka Asi :)

Działeczka Asi :)

asiak 14:38, 25 kwi 2017

Jest tam dosyć wąsko, ale jest w planie szałwia
Kasia_CS 19:36, 25 kwi 2017

z różami i szałwią będzie cudnie Widzisz, Ty ładnie działasz już, a ja na etapie "projektów" Ale powoli do przodu z pomysłami
Iwk4 19:49, 25 kwi 2017

asiak napisał(a)

Ooooo... a ja tak o nią dbałam

Ale skoro tak mówisz, to ją wywalę
Dziękuję, że czuwasz Toszko

Tez o moją dbałam. Ale widzę, ze panoszy się po rabacie, zabiera wodę roślinkom. Chyba w tym roku się z nią pożegnam ...

Asiu, o buksikach napisałam.
Iwk4 19:52, 25 kwi 2017

asiak napisał(a)
Pochwalę się nowym zakupem
Nowe trzmielinki, wśród różyczek, których jeszcze nie widać

Asiu, śliczne te trzmielinki. Były na targach po 35 zł. Ładniutkie, równiutkie, ale M ich nie kocha. Wolał tulipanowca rok temu, więc koncepcja moja padła i na trzmieliny skończyło się miejsce. Będę wzdychać do tych forumowych.

Czytałam u Ani Małej Mi, ze jedna po zimie jej padła. Ma 3 sztuki, a raczej już tylko dwie. Kłopot teraz, bo trzeciej tak samo dużej nie dokupi ...
Anda 20:05, 25 kwi 2017

Trzmielinki slicznie wygladaja Roze z szalwia to jest to. Jesli mialabys tam jeszcze troche miejsca to dalabym tam jeszcze jednoroczne lwie paszcze w jednym kolorze Albo Potentilla cultorum w pasujacym kolorze
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Margerytka40 20:19, 25 kwi 2017

Asiu ,super
sylwik69 21:00, 25 kwi 2017

Ale robisz apetyt na trzmieliny na pniu pod nimi szałwia i róże i gdzieniegdzie stipa...
kamcia 21:38, 25 kwi 2017

Asiu ekspresowo z eM działacie. Trzmielinki bardzo ładne i jakie mają prościutkie nóżki. Jak róże zakwitną będzie super.

Też mam dąbrówkę i całą rabate nią zasadziłam, aby właśnie taki dywan roślinkom robiła .
asiak 21:52, 25 kwi 2017

Kasia_CS napisał(a)
z różami i szałwią będzie cudnie Widzisz, Ty ładnie działasz już, a ja na etapie "projektów" Ale powoli do przodu z pomysłami

Kasiu.. no trochę działam, ale tak po omacku
Co mi przyjdzie do głowy, to realizuję ( oczywiście po kilkunastu zmianach planu )

A jakie będą tego efekty, okaże się już niedługo
asiak 21:53, 25 kwi 2017

Iwk4 napisał(a)

Asiu, śliczne te trzmielinki. Były na targach po 35 zł. Ładniutkie, równiutkie, ale M ich nie kocha. Wolał tulipanowca rok temu, więc koncepcja moja padła i na trzmieliny skończyło się miejsce. Będę wzdychać do tych forumowych.

Czytałam u Ani Małej Mi, ze jedna po zimie jej padła. Ma 3 sztuki, a raczej już tylko dwie. Kłopot teraz, bo trzeciej tak samo dużej nie dokupi ...

Iwonko, mam nadzieję, że moje nie padną Mają zakaz