Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Działeczka Asi :)

Działeczka Asi :)

frezja 19:58, 14 paź 2017

asiak napisał(a)
Ewuś, a ja nie mam słońca, nie mam 18 stopni, nie mam gołąbków i nie mam rogali...
Jakie to niesprawiedliwe . "Jeszcze dzień najwyżej dwa, wszystko się odmieni...".Znasz tę piosenkę ??
Anna_ogrodni... 20:11, 14 paź 2017

Asiu odwiedziłam wczoraj Twój ogród i jestem pełna podziwu dla efektów Twojej pracy
Piękny ogród stworzyłaś efekt super
Podoba mi się całość a szczególnie miejsce z ławką takie śliczne i ogrodowiskowe.
Naprawdę bardzo ładnie Ci wyszło.
Wiosną tez myślę coś takiego stworzyć zacznę od zakupu ławki bo jak do tej pory nie trafiłam na taka która by mi pasowała. Chciałabym coś takiego jak Twoja.
Pozdrawiam
asiak 20:29, 14 paź 2017

frezja napisał(a)
Jakie to niesprawiedliwe . "Jeszcze dzień najwyżej dwa, wszystko się odmieni...".Znasz tę piosenkę ??

Znam, znam Ewuniu... to tego się trzymajmy
asiak 20:32, 14 paź 2017

Anna_ogrodniczka napisał(a)
Asiu odwiedziłam wczoraj Twój ogród i jestem pełna podziwu dla efektów Twojej pracy
Piękny ogród stworzyłaś efekt super
Podoba mi się całość a szczególnie miejsce z ławką takie śliczne i ogrodowiskowe.
Naprawdę bardzo ładnie Ci wyszło.
Wiosną tez myślę coś takiego stworzyć zacznę od zakupu ławki bo jak do tej pory nie trafiłam na taka która by mi pasowała. Chciałabym coś takiego jak Twoja.
Pozdrawiam

Aniu, dziękuję Ci bardzo Miejsce z ławeczką robiłam dopiero w tym roku późnym latem, więc na razie tam skromnie z roślinnością. W przyszłym sezonie będzie o niebo lepiej. Brakuje tam jeszcze różyczki
Pozdrawiam
asiak 09:55, 15 paź 2017

Wszystko byłoby fajnie, gdyby nie padał deszcz Już nie pamiętam jak słonko wygląda Tydzień nie byłam na działce, moje różyczki tęsknią i z pewnością płaczą w tym deszczu...
hanka_andrus 10:15, 15 paź 2017

Płaczą i też słoneczka wyglądają, a mi dziś nie chce się wyjeżdżać do ogrodu.

Laba na całego. Pozdrawiam.
Nowalijka 10:16, 15 paź 2017

A zapowiadali piękny weekend. kłamstwo, u mnie może nie jest zimno, ale cały czas siąpi deszcz. Mimo wszystko wczoraj trochę poszalałam na działce.
asiak 10:22, 15 paź 2017

U mnie 14 stopni, więc temperatura znośna, ale cały czas pada buuuuu...
asiak 10:22, 15 paź 2017

hanka_andrus napisał(a)
Płaczą i też słoneczka wyglądają, a mi dziś nie chce się wyjeżdżać do ogrodu.

Laba na całego. Pozdrawiam.

Odpoczywaj Haniu
Anda 10:32, 15 paź 2017

Ja mam szczęście i od wczoraj mamy słonce, i ciepełko, wiec dziś ogarnę ogródek przed zima. Cebulek mi niestety nie dowieźli na czas i te będę sadzić dopiero później niestety.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies