Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

pestka56 20:33, 29 lis 2016

Witaj Margerytko Przyniosło mnie od Bogdzi oczywiście.
Ani ja Łodzianka, ani opasłych tomów nie reprezentuję , bo wątek dopiero w przygotowaniu. Ale mój ogród tej samej wielkości co Twój i też przeżywa remont... nieustający remont.
anna_t 20:37, 29 lis 2016

Anda napisał(a)
Oj, to będzie się tu działo przy takim areale

co Ty Ewa jak nasza Asia macadamia tu wpadnie to planik cały pyknie w tydzień
ja troche ponudzę minimalizmem, Bozenka rodkami i wspólnie z Jankosia drzewami a Ty różami i bedzie gitara
Anda 20:39, 29 lis 2016

Ania
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Margerytka40 21:05, 29 lis 2016

O kurcze nie wiem czy starczy mi tego mojego areału na to wszystko . Asia Macadamia już była u mnie i to głównie przez Nią a raczej dzięki Niej teraz ślęczę nad planem . Trochę to trwa ale chcę zrobić to dokładnie bo znowu mnie Asia opierniczy i będzie z tego gucio a nie planowanie . Ale melduję , że już kończę tak więc pewnie będzie się działo.
anna_t 21:15, 29 lis 2016

spokojnie najwazniejsze aby byl dokladny bo tak to się Asia nasza napracuje i bedzie zmieniać musiała tzn nie musiała ale zobaczysz to ambitna bestia jak sie uczepi to w kominku nie będziesz paliła tak będzie gorąco
Margerytka40 21:39, 29 lis 2016

Wiem Aniu wiem , zdążyłam się już przekonać co do Asi . Bardzo cenię sobie jej rady i staram się z tym planem jak mogę . Zresztą też nauczyłam się że lepiej nie by¢ w gorącej wodzie kąpanym i robić dokładnie- w ogrodzie również .
Margerytka40 21:56, 29 lis 2016

pestka56 napisał(a)
Witaj Margerytko Przyniosło mnie od Bogdzi oczywiście.
Ani ja Łodzianka, ani opasłych tomów nie reprezentuję , bo wątek dopiero w przygotowaniu. Ale mój ogród tej samej wielkości co Twój i też przeżywa remont... nieustający remont.

No to podaj łapkę , razem będzie nam łatwiej z tymi remontami
jolanka 22:10, 29 lis 2016

Pozdrawiam serdecznie Nie mogłam nie zajrzeć
Margerytka40 22:12, 29 lis 2016

m_gocha 22:29, 29 lis 2016

Margerytka40 napisał(a)

Witam Dobrze że Ty chociaż jakąś normalną ilość stron w wątku posiadasz . Jest szansa że coś jednak ogarnę od początku do końca
Zapraszam serdecznie Przynajmniej raz bardzo skromna ilość postów w moim wątku okazała się plusem . Jak widać u mnie tyle postów za pół roku ile u niektórych w ciągu kilku godzin