Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Eksperyment ogrodowy Beaty

Eksperyment ogrodowy Beaty

an_tre 21:57, 16 sty 2012

Beatko piękne zimowe fotki na zimę to tak naprawdę czekają najbardziej dzieci mój wnuczek zapytał swojej mamy przed świętami, kiedy będzie ta zima, a ona mu na to, że w tym roku nie będzie i najlepiej żeby ta wiosna już jak najszybciej przyszła a o tak się rozpłakał, łzy lały się strumieniem i miał żal, że mama nie chce zimy a on tak długo czeka... Hubert ma sześć lat
I już trochę tej zimy ma
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
BEATA_S 22:04, 16 sty 2012

an_tre napisał(a)
Beatko piękne zimowe fotki na zimę to tak naprawdę czekają najbardziej dzieci mój wnuczek zapytał swojej mamy przed świętami, kiedy będzie ta zima, a ona mu na to, że w tym roku nie będzie i najlepiej żeby ta wiosna już jak najszybciej przyszła a o tak się rozpłakał, łzy lały się strumieniem i miał żal, że mama nie chce zimy a on tak długo czeka... Hubert ma sześć lat
I już trochę tej zimy ma

Tak , tak Aniu, moje dzieci też mają po sześć lat i sezon saneczkowy rozpoczęły jak tylko pierwsze płatki dotknęły ziemi

U nas pierwszy śnieg spadł w piątek i córka non stop w oknie siedziała i pilnowała czy nie topnieje
A fotki nie najlepsze, bo juz robiło się ciemno.
EPODLAS 22:13, 16 sty 2012

U nas też jest śnieg, ale nie tyle. Dzisiaj poszłam z moim pieskiem do lasku na spacer, żeby chociaż trochę złapać zimowego nastroju. Świerki pokryte śniegiem wyglądały cudnie. Moja Misia uwielbia śnieg. Mam nadzieję, że zima tak szybko nie zniknie, wolę ją od ponurych dni i chlapy.
BEATA_S 22:25, 16 sty 2012

Bożenko, ja chlapy i ponurych dni też nie cierpię.. brrr. Ale muszę przyznać, że dla mnie zima mogłaby trwać miesiąc ( grudzień). Ja nie widzę przyjemności w spędzaniu zimy w mieście ( zimno, ślisko ), natomiast jak się wyjedzie gdzieś to też na max 2 tygodnie.
Od nowego roku wypatruję oznak zbliżającej się wiosny
Dłuższy dzień, inne słońce, zmiana czasu no iiiiii.... pierwsze oznaki cudownej wiosenki
justi 13:27, 28 lut 2012

Beatko, puk puk co słychać? Wiosna już blisko, a u Ciebie jeszcze śnieg widać.
BEATA_S 11:52, 12 mar 2012

Witaj Justynko! Wiosna wiosna na całego! Nareszcie!!!!!!!!!!!!!Ja w minioną sobotę rozpoczęłam sezon ogródkowy. Co prawda nie spędziłam zbyt wiele czasu, bo mimo wszystko trochę wiałłłooo
Obejrzałam drzewka, krzewy, krokusiki i wychodzęce tulipanki , popracowałam trochę i do domciu. Nie zrobiłam zdjęć, ale niebawem sie poprawię.
Dziękuję za odwiedziny!

justi 14:08, 12 mar 2012

Popraw się, popraw!!! bo pięknie u Ciebie to chętnie na zdjęcia popatrzymy.
Krys 23:28, 12 mar 2012

BEATA_S napisał(a)
No to dziś wstałam rankiem i zwyczajem Danusi "polatałam" z aparatem po ogrodzie. Oto mój ogród w niedzielny poranek. Zapraszam
Front:

Tuje otulone barwinkiem

Witaj Beata ,obejrzałam Twój ogród ,piękny ,uporządkowany ,konsekwentny tez taki lubię Powiedz proszę jak nazywa się ten barwinek pod tujami ,jezeli to barwinek
Krys 23:33, 12 mar 2012

A już znalazłam nazwę na 9 str. napisałaś
monteverde 00:44, 13 mar 2012

poczytałam znowu u Ciebie troszeczkę, piękne są jodły kaukaskie, najlepsze chyba do domu , bo ich igły nie wypadają tylko zasychają, więc nie brudzą, jest taka szkółka w zachodniopomorskim chyba w gminie Tychnowy, która ma tej jodły plantację