Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Eksperyment ogrodowy Beaty

Eksperyment ogrodowy Beaty

Lena 21:52, 10 sie 2012

Beatko pięknie masz-elegancko,klasycznie i wyjątkowo
Ale...no muszę przyznać że trójkąt zupełnie tu nie pasuje....jest taki "oderwany" od reszty - zrób koło i zobaczysz jakiej elegancji cis nabierze
Nie piszę tego żeby się czepiać czy wymądrzać - ja ze szczerego serducha, bo uwielbiam Twój ogród

BEATA_S 21:53, 10 sie 2012

Oj Anuś Anuś, zmieniłam przeglądarkę wg zaleceń i mogę wreeeeszcie zdjęcia wklejać
To teraz będziecie na bieżąco....
BEATA_S 21:57, 10 sie 2012

Lena napisał(a)
Beatko pięknie masz-elegancko,klasycznie i wyjątkowo
Ale...no muszę przyznać że trójkąt zupełnie tu nie pasuje....jest taki "oderwany" od reszty - zrób koło i zobaczysz jakiej elegancji cis nabierze
Nie piszę tego żeby się czepiać czy wymądrzać - ja ze szczerego serducha, bo uwielbiam Twój ogród

Lenko ! Bo Ci pogrożę paluszkiem !!!! Czemu nic nie pisałaś wcześniej, hmmm?????

Dziewczyny, no co Wy z tym gniewaniem? Ja doceniam wszelkie rady i słucham ich jak nie wiem co
Jeśli się z czymś nie zgodzę lub będzie mi dobrze tak jak jest to tak zostawię. Ale NAD KAŻDĄ radę się zastanowię
Już wcześniej pisałam, że zawsze to inaczej się patrzy na obcy ogród i więcej się ma pomysłów, a nad swoim to się patrzy, patrzy no i znowu patrzy....... i ... może................. się coś wymyśli
Wiola 20:19, 12 sie 2012

Witam.... w twoim ogrodzie jestem pierwszy ale napewno nie ostatni raz.... cudnie jest!! Wszystko dopracowane, wypieszczone, zadbane.... pozytywnie zazdroszczę!! I pozdrawiam
monteverde 20:32, 12 sie 2012

A mnie się podoba tak jak jest
BEATA_S 20:59, 13 sie 2012

Wiolu, Aniu dziekuję za Wasze komentarze Każda opinia jest dla mnie bardzo cenna.Pozdrawiam serdecznie i zapraszam
Sonka 13:13, 28 sie 2012

pięknie, anielsko i relaksujaco, muszę od poczatku przejrzeć Twój ogród, to juz spory ogród, ma kilka lat, odpoczywam w nim,
BEATA_S 22:18, 29 sie 2012

Sonka napisał(a)
pięknie, anielsko i relaksujaco, muszę od poczatku przejrzeć Twój ogród, to juz spory ogród, ma kilka lat, odpoczywam w nim,

Sonko - dziękuję za wizytę
BEATA_S 22:27, 29 sie 2012

Zza krzaka....

A tu widać mała zmianę i w tym miejscu utknęłam..hmm... nie wiem co posadzić w rogu pod wiśnią...obok dekielka.....dodać kolor ( np żurawki) czy dosadzić trzmielinki na pniu - 2 sztuki szczepione na różnych wysokościach.... ech...myślę......

BEATA_S 22:37, 29 sie 2012

Tak to wygląda bliżej... z tyłu są świerki serbskie, które mają za zadanie zasłonić śmietnik, z przodu stożki Conica, pomiędzy Conikami żurawki żółte Electric Lime. To jest posadzone. A z drugiej strony (od furtki) może plamę żurawek czerwonych lub pomarańczowych i jako pośrednie piętro trzmielinki na różnych wysokościach posadzone obok wiśni Umbraculifera ?????