hehe Anuś ... sama nie wiem.. Jakoś bardziej mi pasował trójkąt, bo kształt calej tej rabaty jest w kształcie trójkąta i kółek i kul już tam jest pod dostatkiem - tak uznałam. Czy słusznie ?- nie wiem
Może tak dla przeciwagi
Sugerujesz zrobić kółko wokół cisa? - powiedz... Ty się znasz...... pliss
Ale z niego( z cisa znaczy ) też kiedyś będą kulki, bo zamierzam go przystrzyc w coś ala bonsai, ale dopiero wtedy jak już opanuję tę sztukę hehe
Beatka, wiesz, ja widzę tylko fragment całości i mogę się mylić.... ale dla mnie ten trójkąt jest za ostry jakoś nie pasuje do tych subtelnych linii obok...jak nie chcesz kółka to może jakąś.... "nereczkę" ?
ale to tylko moje sugestie nie gniewaj się !
Beatka, wiesz, ja widzę tylko fragment całości i mogę się mylić.... ale dla mnie ten trójkąt jest za ostry jakoś nie pasuje do tych subtelnych linii obok...jak nie chcesz kółka to może jakąś.... "nereczkę" ?
ale to tylko moje sugestie nie gniewaj się !
Aniu myślę, że masz rację Złagodzę te kąty i odwzoruję kształt tej rabaty w wersji mini
Abslotutnie się na Ciebie gniewam, no co TY! Jestem Ci wdzięczna za spostrzeżenia i dziękuję
Dziękuję Aniu!
Przyznam bez bicia, że mnie też coś tam nie grało, ale w związku z tym, że obmyślałam projekty innych części ogrodu, ten trójkąt zszedł na dalszy plan.... No ale teraz ..... to mus