Tylko tak brzmi W rzeczywistości spektakularne to nie jest W tej stodole są dwie bramy, takie na przestrzał. M zamoruwuje jedną a w drugą wstawia bramę garażową. To takie nasze miejsce grillowe jak pogoda nie dopisuje Kiedyś będzie tam letnia kuchnia i garaż dla gości. Na podwórku mamy 3 budynki gosp. coś trzeba z nimi kombinować
Wychodzi mi 3 szt na metr tych carexów.
Może rzeczywiście tak będzie lepiej.. U mnie ciężko z wyobraźnią ogrodniczą, a taki układ pozwoli mi się przekonać jak będzie lepiej bez szkody dla roślinek.
Z przepisu na przygotowanie dołków na pewno skorzystam
Domminika..jak patrze na te 40m to to naprawdę trzeba podzielić, tam parę rabat ci wyjdzie...część powysuwać bardziej część mniej żeby się coś działo...
Ogólnie chodzi mi o to żeby był jeden rodzaj drzew po całości, pomiędzy nimi można coś pokombinować ale w jednej tonacji kolorystycznej. Myślałam o tym aby w jedno miejsce wcisnąć ławeczkę, żeby móc usiąść i patrzeć na domek i resztę podwórka. W rogu można by wysunąć trochę to do przodu i wtedy łączyłoby się to wszystko z kolejną rabatą (która kiedyś będzie) pod tym płotem betonowym.
To jest to miejsce z 2 rys.
Widzę je kiedy grillujemy w stodole lub przed nią. Dom na razie nie ma tarasu ale jak w końcu się go zrobi to też ta rabata będzie widoczna.
Chyba będzie lepiej jak zrobię zdj. całości, ciężko tak szczegółowo opisać o co mi chodzi