Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Alei Lipowej...

Ogród w Alei Lipowej...

andziulka 20:41, 19 kwi 2012

Udany zakup Muszę sobie kupić taki wertykulator. W tym roku już brak kaski, ale kiedyś Widzę, że pięknie kwitnie Twój pieris. U Ciebie jest o wiele cieplejszy klimat niż u mnie. Mój pieris jest już w kompostowniku.Każdego roku wymarzał. Tak mam z wieloma zimozielonymi. Trzmielina też podmarzała, ale szybko rusza
justi 20:46, 19 kwi 2012

KasiaWB napisał(a)
Justi, ale Ci świetnie wychodzą te kanty u Pauli i u siebie szybciutko to zrobiłaś i bardzo ładnie
Ja też zamierzam zrobić trochę porządku i pogrupować rośliny )) tyle, że muszę jeszcze troszkę poczekać, bo dopiero co z ziemi wychodzą, żeby gdzieś niepotrzebnie szpadlem nie machnąć

Kasiu dziękuję. Kanciki i pielenie jeszcze nie skończone. Ja też czekam aż wyjdą roślinki wszystkie, szczególnie hosty. No i muszę jakiś plan zrobić jak grupować. Jedna strona będzie bardziej luźna.
justi 20:48, 19 kwi 2012

Martek napisał(a)
Justi mnie się też nie chce wychodzić.Zaraz tu zwalniam miejsce to możeeeeeeee pójdę podsypać te iglaki.

Mam nadzieję, że weekend będzie słoneczny.
Jestem dziś zła, więc trochę słońca poprawiło by mi humor.
justi 20:50, 19 kwi 2012

noemi napisał(a)
Też jestem ciekawa artykułu , bo moja trawa już ruszyła i chyba najpierw trzeba ją skosić a później wertykulacja... i kanty, już się nie mogę doczekać, bo takie brody mi porosły przy rabatach , brzydko to wygląda pozdrawiam Justi ... u mnie też zimno!

Noemi dziękuję, że zajrzałaś. Jutro się dowiemy wszystko. A kanciki to super "wynalazek"- piękno tkwi w prostocie
justi 20:53, 19 kwi 2012

andziulka napisał(a)
Udany zakup Muszę sobie kupić taki wertykulator. W tym roku już brak kaski, ale kiedyś Widzę, że pięknie kwitnie Twój pieris. U Ciebie jest o wiele cieplejszy klimat niż u mnie. Mój pieris jest już w kompostowniku.Każdego roku wymarzał. Tak mam z wieloma zimozielonymi. Trzmielina też podmarzała, ale szybko rusza

Witaj Andziulko! Pierisy i u mnie czasem podmarzały, ale pojedyńcze gałązki, wtedy wycinam. W tym roku jeden oszalał i tak pięknie kwitnie. Inne trochę mniej. W sumie mam 4 białe i jeden różowy, ale ten rózowy to maleńka gałązka, bo pies złamał i jakoś nie może się zregenerować.
Martek 10:48, 20 kwi 2012

Cis to już jest wkomponowany teraz trzeba chyba do cisa coś wykombinować ))))))
noemi 10:55, 20 kwi 2012

Justi jest już artykuł teoretycznie wiem już co i jak Słoneczko świeci !!! Humorek lepszy???
justi 12:29, 20 kwi 2012

Właśnie wyszłam uruchomiłam maszynę i zaczęło padać, wrr, teraz już przeszło ale mokro.
Humorek to nie wiem kiedy mi się poprawi. Dziękuję, że zaglądacie
Martek 12:33, 20 kwi 2012

U mnie słońce,ale chłodno Nie bądź smutas bądź śmiechuj )))))))
Martek 12:34, 20 kwi 2012

Justi to nigdy nie było brzydkie tylko ma rozweselać !