W pierwszym momencie myślałam, że posdadziłaś bukszpan dereniem kanadyjskim (hm...dereń w donicy? to jest jakaś myśl) Justynko, bardzo nastrojowo pokazałaś jesień i awatarek od razu pocieplał.
Miłego dnia.
Justi! Piękny masz ogród - przeleciałam parę stron i jestem w zachwycie - na pewno będę tu wracać
A trafiłam do Ciebie na sygnale normalnie z wątku o chorobach różaneczników - pokazywalaś tam takiego jednego co to go o fyto(tfu!tfu!) podejrzewano - jak on się gteraz ma??? Wyszedł na ludzi? Dostałam takiego jednego - piękny okaz by był, gdyby nie te poskręcane i zasuszone z lekka listki - wygląda podobnie do Twojego i nie wiem czy się z nim bawić (boję się) czy spalić od razu:/
Marta mój chyba nie miał fyto, odżył, ładny jest zielony, rośnie sobie trochę wyżej bo go wykopalam i nasypałam nowej ziemi. Z rh zawsze jest jakiś problem, jak nie jeden to drugi, ale jakoś dają radę.
Boszzz pocieszyłaś mnie trochę..właśnie zaraz foty wstawię do wątku o chorobach - jakby Ci coś do głowy przyszlo to pisz bo już nie wiem co z nim zrobić :/