Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy.

Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy.

pestka56 22:00, 19 sty 2017

Subiektywnie jak subiektywnie, ale wg mnie całkowicie obiektywnie ogród jest piękny, a zima wydobyła szczegóły, które tę urodę tym bardziej podkreślają.

Szadź to malarka
22:15, 19 sty 2017
Martuś po prostu pięknie, a widoki cudne i w twoim ogrodzie i ... nie wiem gdzie, ale te drugie szczególnie o tak mroźnej u nas porze. Myślę, że w większości spragnieni jesteśmy ciepła i wiosny, która najbardziej bogata jest w soczyste barwy.
Nett 23:21, 19 sty 2017

Martuś Twój ogród jak zawsze zachwyca. Uwielbiam go. Piękne widoki.
Margarete 23:46, 19 sty 2017

Jesteś . I to z jakimi fotami.... Ale ci zima pomalowała cudnie świat wokół. U mnie śnieguvowszem dużo i mrozu pod dostatkiem alectak piuękniecjak w twojej krainie Narni to u nas nie jest.
Pozdrawiam gorąco na przekór temu co za oknem.....brrr u nas dziś minus 9.
Sebek 00:03, 20 sty 2017

Lubię Twoje powroty Zwłaszcza, że jestem w środku pisania pracy i takie widoki dają mojemu mozgowi chwilę na odparowanie A foty z ciepłych krajów... Dzięki nim przypomniałem sobie, że niedługo i ja będę w takowych - i z tą pozytywną myślą wracam do rozwoju zrównoważonego
Gardenarium 07:35, 20 sty 2017

Ja nie mam szans na zrównoważenie...ale popodziwiałam, u mnie nie ma przestrzeni, żeby kiedykolwiek doczekać takich widoków, ale tu się przynajmniej naoglądam No i na FB podlinkowałam. Niech miłośnicy ogrodów się pocieszą w tę ślizgawicę. A ja muszę samochodem kurs zrobić, no nie... Pozdrawiam porankowo

Instagram Ogrodowiska
adewzuol 08:26, 20 sty 2017

Krajobraz zimowy jak zaczarowany!!!
AniMa 08:35, 20 sty 2017

Czarująco...
Aż żal pomyśleć, że takie zimy są raz na kilka lat i przez kilka tylko dni.....
Mam nadzieję, że jak mój ogród zmężniej też przyjdzie taka zima

Zielona 17:48, 20 sty 2017

Makao - widoki służbowe Zatoka Perska.

ren133 - tak oszroniło, że dzięki temu zmobilizowałam się do zrobienia zdjęć /choć tylko przez szybę i żałuję, bo dzisiaj ani śladu po bajkowych obrazach/

pestko56 - dzięki, Kasiu! Czy to nie pora na Twój wątek...? Jakieś deklaracje mi się kołaczą w pamięci Przebieraj swoje zasoby i wrzucaj póki chwasty nie wzywają do ogrodu

MonikA - przede wszystkim chcę Tobie podziękować za życzenia, które sympatycznie wkleiłaś w poprzednim poście w moim wątku. Na szczęście w porę odczytałam
Co do tęsknoty za ciepłem, za światłem - powiem szczerze, że tygodniowy pobyt w ciepłym miejscu sprawił, że naładowałam baterie. Obecna zima mnie naprawdę cieszy, a dzisiejsza szarość i odwilżowa chlapa nawet specjalnie mnie nie dołuje. I nawet wirus, który szalejąc w szkole raczył zainfekować i moje Dzieci nie odbiera mi radości. Bezwzględnie potrzebujemy słońca. Gdybyśmy mieli go choćby tyle, co mieszkańcy południa Europy, też byśmy śpiewali na ulicach

Nett - bardzo dziękuję

Margarete - jestem, bywam, pojawiam się, znikam Ale dla tych zmrożonych krajobrazów musiałam wpaść. Odbijam ciepłe pozdrowienia!

Sebek - wiem, że spełnisz marzenie i kibicuję temu Twojemu wyjazdowi. Mój wisiał na włosku, a potem okazał się najlepszym z najlepszych. Zerknij na Vibera. Przez przypadek wysłałam Ci tam coś

Danuś - widzę, że mocno zapracowana jesteś. I wierzę, że Twoja równowaga pojawi się razem z pierwszymi kolorami w ukochanych ogrodach. A przestrzeń...? JESZCZE jej nie ma, ale... kiedyś będzie!
PS Ostatnio mam wrażenie, że im mniej mam życiowej równowagi, im więcej spada mi na głowę, tym bardziej cieszę się z tej części szklanki, która jest pełna.

Ewelino z piaskownicy - witaj serdecznie i dziękuję!

AniMa
- szczerze? Oferma ze mnie! To był jeden dzień. Jeden! A ja pstryknęłam tylko kilka zdjęć, w dodatku przez okno... A takie piękne makro fotki mogłam zrobić Życzę Tobie, by z nadejściem TAKIEJ zimy nie opuściła Cię jasność umysłu w kwestii jej uwiecznienia Bo tego, że kiedyś nadejdzie, jestem pewna
Kasiek 18:12, 20 sty 2017

Dlatego tak bardzo lubie zime i jej koronki...