Zielona
20:27, 24 sty 2017

Kasia73 - wszystko się zmienia. FM było inne, ale nasze forum kilka lat temu też było inne. To jest wpisane w charakter miejsc skupiających ludzi. Jedni przychodzą, inni odchodzą. Jedni się urządzają, inni - już urządzeni - nie mają potrzeby kontynuowania przygody na forum. Ogrodowisko ma tą przewagę, że choćby nawet nie zmieniali się ludzie, to zawsze będą się zmieniać ich ogrody. Choćby nawet nie dosadzili ani jednej nowej rośliny w sezonie - to w kolejnym ten sam ogród może wyglądać zupełnie inaczej. Bo coś zmarznie, coś zmężnieje, coś wystrzeli w górę, a coś zachoruje, a coś zakwitnie obficiej etc. etc.
Ewik - dziękuję. Szadź i mróz są czarodziejskie.
pestko56 - Kasiu, a może jest sposób na odzyskanie hasła do loginu? Nie rezygnuj tak szybko, bo Twój nick jest rozpoznawalny i warto, byś go zachowała.
Tablic na Pin nie tworzyłam właśnie z powodu ilości folderów w kompie. Nie miałam siły na przerzucanie tego z miejsca na miejsce. I chyba nie potrzebowałam więcej inspiracji. Nadal jednak lubię oglądać ładne obrazki. I lubię śledzić losy konkretnych domów. I lubię przestawiać swoje bibeloty. I lubię robić zdjęcia
Stąd IG - najpierw cichaczem w innych - teraz i u siebie. Mój dom nigdy nie będzie takim, jakie podglądam, ale... może kogoś zainspiruje...
PS Zgadzam się co do FM. Jakaś epoka się tam skończyła... I nawet już nie wiem, kto teraz jest "na tapecie". Ja zamknęłam tę opowieść krótko po odejściu MagdyZ. A najpilniej śledziłam jeszcze wcześniejsze wątki - Darcy, Mony etc.
eee_tam - interesująco? Hmm... może być nudno, bo zapewne będę monotematyczna, ale... nikt nie zmusza do oglądania. Na pewno będzie domowo-obrazkowo.
PS IG też potrafi pożerać czas, bo też można zakopać się po uszy
Margarete - zawsze będę Ci tak mówić, bo to prawda!
siakowa - wot, wirtualne życie
Jak dobrze, że tam trafiłam, bo mogę śledzi Twoje poczynania! KPPureForm polecę każdemu, kto będzie miał ochotę na nowoczesne wnętrza ze smakiem.
Ewik - dziękuję. Szadź i mróz są czarodziejskie.
pestko56 - Kasiu, a może jest sposób na odzyskanie hasła do loginu? Nie rezygnuj tak szybko, bo Twój nick jest rozpoznawalny i warto, byś go zachowała.
Tablic na Pin nie tworzyłam właśnie z powodu ilości folderów w kompie. Nie miałam siły na przerzucanie tego z miejsca na miejsce. I chyba nie potrzebowałam więcej inspiracji. Nadal jednak lubię oglądać ładne obrazki. I lubię śledzić losy konkretnych domów. I lubię przestawiać swoje bibeloty. I lubię robić zdjęcia

PS Zgadzam się co do FM. Jakaś epoka się tam skończyła... I nawet już nie wiem, kto teraz jest "na tapecie". Ja zamknęłam tę opowieść krótko po odejściu MagdyZ. A najpilniej śledziłam jeszcze wcześniejsze wątki - Darcy, Mony etc.
eee_tam - interesująco? Hmm... może być nudno, bo zapewne będę monotematyczna, ale... nikt nie zmusza do oglądania. Na pewno będzie domowo-obrazkowo.
PS IG też potrafi pożerać czas, bo też można zakopać się po uszy

Margarete - zawsze będę Ci tak mówić, bo to prawda!
siakowa - wot, wirtualne życie