Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy.

Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy.

Zielona 20:27, 24 sty 2017

Kasia73 - wszystko się zmienia. FM było inne, ale nasze forum kilka lat temu też było inne. To jest wpisane w charakter miejsc skupiających ludzi. Jedni przychodzą, inni odchodzą. Jedni się urządzają, inni - już urządzeni - nie mają potrzeby kontynuowania przygody na forum. Ogrodowisko ma tą przewagę, że choćby nawet nie zmieniali się ludzie, to zawsze będą się zmieniać ich ogrody. Choćby nawet nie dosadzili ani jednej nowej rośliny w sezonie - to w kolejnym ten sam ogród może wyglądać zupełnie inaczej. Bo coś zmarznie, coś zmężnieje, coś wystrzeli w górę, a coś zachoruje, a coś zakwitnie obficiej etc. etc.

Ewik - dziękuję. Szadź i mróz są czarodziejskie.

pestko56 - Kasiu, a może jest sposób na odzyskanie hasła do loginu? Nie rezygnuj tak szybko, bo Twój nick jest rozpoznawalny i warto, byś go zachowała.
Tablic na Pin nie tworzyłam właśnie z powodu ilości folderów w kompie. Nie miałam siły na przerzucanie tego z miejsca na miejsce. I chyba nie potrzebowałam więcej inspiracji. Nadal jednak lubię oglądać ładne obrazki. I lubię śledzić losy konkretnych domów. I lubię przestawiać swoje bibeloty. I lubię robić zdjęcia Stąd IG - najpierw cichaczem w innych - teraz i u siebie. Mój dom nigdy nie będzie takim, jakie podglądam, ale... może kogoś zainspiruje...
PS Zgadzam się co do FM. Jakaś epoka się tam skończyła... I nawet już nie wiem, kto teraz jest "na tapecie". Ja zamknęłam tę opowieść krótko po odejściu MagdyZ. A najpilniej śledziłam jeszcze wcześniejsze wątki - Darcy, Mony etc.

eee_tam - interesująco? Hmm... może być nudno, bo zapewne będę monotematyczna, ale... nikt nie zmusza do oglądania. Na pewno będzie domowo-obrazkowo.
PS IG też potrafi pożerać czas, bo też można zakopać się po uszy

Margarete - zawsze będę Ci tak mówić, bo to prawda!

siakowa - wot, wirtualne życie Jak dobrze, że tam trafiłam, bo mogę śledzi Twoje poczynania! KPPureForm polecę każdemu, kto będzie miał ochotę na nowoczesne wnętrza ze smakiem.

pestka56 21:00, 24 sty 2017

Niestety, straciłam masę czasu i jedyna odpowiedź z Instagramu "Sorry, something went wrong creating your account. Please try again soon.”
Gruszka_na_w... 21:16, 24 sty 2017

siakowa napisał(a)
To tu To tam

łopatkę zaklepałam ja!
Marta, piękną miałaś podróż. Zimowa odsłona ogrodu zawsze mnie zachwyca- i u mnie, i u innych. To jak udział w bajce.
Poczynaniom "wnętrzarskim" kibicuję, bo wszystko dobre, co karmi duszę.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
siakowa 21:53, 24 sty 2017

Zielona napisał(a)

siakowa - wot, wirtualne życie Jak dobrze, że tam trafiłam, bo mogę śledzi Twoje poczynania! KPPureForm polecę każdemu, kto będzie miał ochotę na nowoczesne wnętrza ze smakiem.

Łobuzie! zdemskowałaś mnie
siakowa 21:54, 24 sty 2017

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

łopatkę zaklepałam ja!
Marta, piękną miałaś podróż. Zimowa odsłona ogrodu zawsze mnie zachwyca- i u mnie, i u innych. To jak udział w bajce.

Hehehe dobra łopate odpuszcze
nawigatorka 22:14, 24 sty 2017

I ja od wczoraj jestem tam zalogowana...Nie da się czasem tego uniknac
Pszczelarnia 22:23, 24 sty 2017

Merto, czy w tej innej sieciowej rzeczywistości można Cię czytać? Bo ja mogę zamknąć oczy i Cię czytać (niemożliwe, prawda? Ale tak jest.) Gdybyż Twój wątek na O. był audiobookiem. Twoja precyzja wyrażania subiektywnych odczuć godna podziwu. Kiedyś z takim upodobaniem czytałam Cezara, tyle tylko, że on mało pisał o myślach.

Margarete 22:32, 24 sty 2017

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

łopatkę zaklepałam ja!

Mądrze napisane Gruszko..."wszystko co karmi duszę"
ana_art 22:49, 24 sty 2017

Pszczelarnia napisał(a)
Merto, czy w tej innej sieciowej rzeczywistości można Cię czytać? Bo ja mogę zamknąć oczy i Cię czytać (niemożliwe, prawda? Ale tak jest.) Gdybyż Twój wątek na O. był audiobookiem. Twoja precyzja wyrażania subiektywnych odczuć godna podziwu. Kiedyś z takim upodobaniem czytałam Cezara, tyle tylko, że on mało pisał o myślach.

o tak, szczególnie że Marta ma też piękny głos...
Zielona 22:57, 24 sty 2017

pestka56 napisał(a)
Niestety, straciłam masę czasu i jedyna odpowiedź z Instagramu "Sorry, something went wrong creating your account. Please try again soon.”

Hmm... Szukałam Cię. Pestek tam od groma, ale 'pięćdziesiątejszóstej' nie znalazłam ani jednej... Może to jednak był inny login...?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies