Pestko - myślę, że ważniejsze od deklaracji przynależności do takiej czy innej wiary są czyny i ogólne zasady, jaki hołdujemy. Mądre słowa to mądre słowa - bez względu na to, jakim symbolem opatrzona jest okładka je zamykająca.
Kokesz - rzeczywiście w domu szybko kończą swój żywot, ale... nie mogłam się powstrzymać.
Mary - zimę słychać. Taką w nieładnej odsłonie. Karmię się wspominkami z lata i czekam na wiosnę.
nicol21 - a Ty jak zawsze ekspresowo i z miłym słowem. Serdecznie Cię pozdrawiam!
Mary, Wendy - nikt nie obiecywał, że będzie łatwo

Sama uczę się tego, by umiejętnie rozpoznawać i wykorzystywać to, co mi przynosi życie.
Madzenko - jakoś tak się widzisz dzieje, że moja łatka 'przegadanego wątku z przemyśleniami', które nie zawsze i każdemu są wygodne - jest uzasadniona. Obiecuję postarać się trzymać na wodzy zbyt długie wywody
MonikA świeciło i zgasło. Ale wiosna tuż tuż. Luty minie szybko, a w marcu ruszymy do boju!
iwoncia - am gliniastą glebę, która latem jest twarda jak skała, ale oprócz kwaśnolubnych rośliny nie mają u mnie rarytasów w dołkach. Pierwsze sadzone róże i hortensje dostały 1:1 mieszankę gleby rodzimej i takiej z worka, ale pozostałe sadziłam prosto w swoją ziemię. Na razie nic im nie jest - przynajmniej tak mi się wydaje.